EconomicTop News

Cum a fost la Camion Fest, ediția de vară 2021

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale și semiremorci rulate multi-brand din România și unic importator și distribuitor al mărcii Ford Trucks în România, a organizat din nou tradiționalul eveniment Camion Fest, ediția de vară 2021.

Evenimentul organizat de Cefin Trucks în fiecare primăvara și toamnă a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 100 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

Cum a fost la Camion Fest, ediția de vară 2021

”Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clienții cu această ocazie și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este și divizia de Ford Trucks rulate, care este în continuă dezvoltare, având din ce în ce mai multe unități ce vin de la clientii noștri, ca urmare a unui buy back sau la sfârșitul contractului de leasing. Acestea au un istoric cunoscut de noi, sunt verificate, finanțabile, cu un preț foarte bun, cu garanție Drive Line, gata de lucru. O altă provocare este relația cu clienții. Este important ca aceștia să se întoarcă la noi pentru orice achiziție și să găsească o gamă diversă de servicii în ajutorul lor”, a declarat Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

VEZI ȘI: Ford Trucks a lansat F-Max Blackline și F-Max L

În cadrul târgului au fost expuse peste 100 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Camion Fest, ediția de vară 2021, a mai fost numită și ediția Sportului Rege. În cadrul evenimentului, invitații au putut urmări primul meci de la Campionatul European și să își testeze abilitățile sportive pe terenul de fotbal.

Despre Divizia de Camioane Rulate a Cefin Trucks

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției, beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Cum a fost la Camion Fest, ediția de vară 2021
Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate, și Stefano Albarosa, CEO al Cefin Trucks

Din aceeași categorie...

Back to top button