Camioane

Cum arată interiorul viitorului model DAF XF

DAF este așteptat să lanseze până la finalul anului o nouă generație de camioane. Recent au apărut și primele imagini cu interiorul viitorului DAF XF.

În ultimele luni, pe șoselele și în parcările din Europa au fost fotografiate mai multe camioane camuflate din noua gamă DAF, aflate în faza ultimelor teste. Acum au apărut și primele imagini spion cu interiorul viitorului DAF XF.

Cum arată interiorul viitorului model DAF XF

Pozele au fost realizate la interiorul unui prototip XF, dar, din câte se pare, designul este foarte apropiat de versiunea finală. În imagini putem vedea câteva dintre elementele importante ale noii cabine, precum zona centrală de dimensiuni mai mici și mai puțin intruzivă. Astfel, șoferul va putea traversa mai ușor noua cabină.

Panoul de comandă al climatizării rămâne neschimbat, dar va fi poziționat ceva mai sus, pentru o ergonomie mai bună. Restul butoanelor de pe bord și volan sunt noi. De asemenea, volanul pare a avea o formă puțin diferită, dar și posibilități de ajustare mult mai ample decât la modelul actual.

VEZI ȘI: În 2020, DAF a fost lider în segmentul autotractoarelor pe 6 piețe europene majore

În centrul bordului se află un ecran de mari dimensiuni pentru sistemul multimedia. De asemenea, panoul de instrumente are o formă diferită de cel actual. Cel mai probabil, acolo vom vedea un ecran digital similar cu cel al ”vărului” american Peterbilt 579, lansat de curând.

Din pozele spion se mai vede că această cabină are tunel central. Zvonurile anunță pentru viitorul XF o cabină și mai mare decât actualul SuperSpace, cu podea plată.

Sursa foto: iepieleaks

Din aceeași categorie...

Back to top button