Camioane

Cum arată noul bord digital al camioanelor Scania

Scania a prezentat astăzi prima imagine cu Smart Dash, noul bord digital al camioanelor sale, dar și detalii despre funcționarea sa.

Conform producătorului, noul Smart Dash deschide calea către o experiență la condus mai bună, mai inteligentă și mai sigură pentru toate tipurile de șoferi. Construcția sa modulară și cele mai noi soluții digitale garantează o atmosferă sigură, conectată și reconfortantă în spatele volanului camioanelor Scania.

Cum arată noul bord digital al camioanelor Scania

Șoferii Scania vor avea un control excelent asupra camionului și împrejurimilor lui, primind atenționări discrete de la companionul lor inteligent oricând este anticipat un pericol sau este nevoie de o acțiune.

Cum arată noul bord digital al camioanelor Scania

Noul bord digital al camioanelor Scania are posibilități de personalizare nelimitate, pentru a individualiza experiența de condus, dar va avea mereu disponibile cele mai recente date și informații. Un mix ”sănătos” de ecrane digitale și comenzi manuale oferă un suport excelent și o experiență simplificată pentru șoferi. Scania spune că a depus un efort uriaș pentru a face sistemele cât mai intuitive și nederanjante posibil pentru șoferi.

VEZI ȘI: MAN și Scania pregătesc o cabină mai lungă

Smart Dash se bazează pe două ecrane digitale: Driver Display din fața șoferului și Centre Information Display (un ecran tactil disponibil în două dimensiuni, cu diagonală de 10,1 sau 12,9 inchi). Șoferul poate introduce comenzi prin ecranul tactil, prin apăsarea de butoane sau prin intermediul vocii.

”Cu Smart Dash, deschidem un nou spectru digital și conectat de care vor beneficia atât șoferii, cât și proprietarii și managerii de flote. Camioanele inteligente și sigure vor aduce o productivitate mai mare, mai puține accidente și șoferi mai siguri. Șoferii vor experimenta un instrument de lucru care îi va sprijini cu adevărat, oferind orice informație despre camion și potențialele pericole, navigație și un sunet clar”, a declarat Eduardo Landeo, Manager de produs la Scania Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button