Trailer

D-TEC a dezvoltat un șasiu portcontainer pentru distanțe scurte

D-TEC a dezvoltat un șasiu portcontainer pentru distanțe scurte în urma cererii în creștere pentru un astfel de vehicul.

Robust, ușor de manevrat și cu un preț atractiv, noul șasiu portcontainer este conceput de D-TEC special pentru distanțe scurte în jurul porturilor, terminalelor de containere și centrelor logistice, precum și pentru deplasări din porturi către terminalele feroviare.

Noul șasiu D-TEC poate transporta containere de 40 de picioare, un container de 20 de picioare, respectiv două containere de 20 de picioare. Opțional, acest nou șasiu poate transporta și containere de 45 ft cu o placă de conectare extensibilă în față și o bară de protecție extensibilă în spate.

VEZI ȘI: ValueFit BLADE, noua serie de lămpi auxiliare cu LED pentru camioane de la HELLA

Pentru dezvoltarea noului șasiu portcontainer, D-TEC a analizat nevoile diferiților clienți. Acest lucru a arătat că, în unele cazuri, clienții care transportă în mod regulat containere de 20 de picioare trebuie să poată, de asemenea, să le descarce singuri cu ușurință.

D-TEC a dezvoltat un șasiu portcontainer pentru distanțe scurte

În acest scop, D-TEC a dezvoltat o platformă care este potrivită pentru descărcarea cu stivuitor. Aceasta permite șoferului să descarce ușor și independent containerul. Acesta este un mare plus pentru acest grup de clienți, care pot alege opțional această platformă în combinație cu o poziție centrală de 20 de picioare.

Din aceeași categorie...

Back to top button