ȘtiriUtilitare ușoare

Dacă Porsche ar fi produs un monovolum, acesta ar fi fost Vision Renndienst

Porsche va publica în cartea Porsche Unseen, printre altele, și studiul de design al unui monovolum, denumit Porsche Vision Renndienst.

În cursul acestei luni, Porsche a publicat o serie de teasere care anunțau un nou proiect. Este vorba de Porsche Unseen, o carte care include o serie de proiecte și concepte ale producătorului auto din Stuttgart, dar care n-au mai fost niciodată publicate.

Porsche Vision Renndienst este unul dintre ele și reprezintă un studiu de design scara 1:1, dezvoltat de Porsche chiar dacă oficialii producătorului german știau că nu o să existe o variantă de producție.

În plus, conceptul este unul electric, iar mulțumită acestui lucru, spațiul interior al lui Porsche Vision Renndienst a fost maximizat.

Porsche spune despre futuristul monovolum că ar fi putut găzdui până la șase persoane, postul de conducere fiind poziționat central, asemeni supercar-ului McLaren F1.

Dacă Porsche ar fi produs un monovolum, acesta ar fi fost Vision Renndienst

VEZI ȘI: CJUE solicitată să clarifice o speță în cazul “Cartelului camioanelor”

Deși Porsche a hotărât să arate conceptul public, compania nu au planuri pentru a-l introduce în producția de serie. Astfel, cel puțin pentru moment, nu vom avea în gama Porsche un model dedicat exclusiv familiei.

Totuși, cei care-și doresc un model Porsche electric cu valențe de familist, au la dispoziție modelul Taycan, iar dacă vreți un monovolum electric, atunci ar fi bine să vă uitați la ofertele Volkswagen sau a altor producători.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button