Logistica

DACHSER Arad are un nou depozit

Noua locație DACHSER Arad beneficiază de instalații de ultimă generație, o suprafață de aproximativ 2.500 mp şi 15 rampe de andocare.

DACHSER are sucursale în România din anul 2009, în București, Brașov și Arad. În 2011, în rețea a fost construit și un depozit la Ploieşti, pentru produse ADR. Datorită creşterii anuale a volumelor de transport, în 2020 s-a luat decizia construirii unui nou depozit, mai mare, în vestul ţării. Noua locație are instalații de ultimă generație, o suprafață de 2.477 mp şi 15 rampe de andocare.

DACHSER Arad are un nou depozit

În 2021, filiala din Arad a înregistrat o creştere de 11% a cifrei de afaceri, ajungând la aproximativ 10 milioane de euro şi un număr de peste 59.400 de expediții interne şi internaţionale transportate. Pentru dezvoltarea depozitului este planificată o extindere într-o etapă viitoare cu încă 2.153 mp şi 18 rampe suplimentare.

În noul depozit se vor manipula zilnic peste 200 de tone de marfă, realizând operaţiuni de tranzit prin operarea în special a unităţilor de tip cutie mobilă, precum şi operaţiuni naţionale de colectare/livrare a mărfurilor pe o rază de până la 350 km.

VEZI ȘI: Diageo își extinde depozitul de la Timișoara

Pe lângă cele două linii naţionale de transport zilnic către Bucureşti şi Braşov, filiala este conectată zilnic şi cu Slovacia, Germania, Polonia şi Ungaria.

”Noul depozit va contribui decisiv la stabilizarea poziţiei noastre pe piaţa internă, determinând o capacitate sporită de a gestiona volumele de tranzit la export şi import, asigurând consolidarea eficientă în sistem de grupaj a transporturilor de marfă. Optimizarea proceselor interne se va reflecta în costuri reduse, care vor crea un avantaj pentru clienţii noştri în ceea ce priveşte tarifele de transport şi timpii de tranzit din şi către ţări UE şi chiar extracomunitare”, a declarat Florin Dan Moț, directorul sucursalei DACHSER din Arad.

Din aceeași categorie...

Back to top button