AutoȘtiri

Dacia a lansat ediția specială Duster Connected by Orange

Dacia a lansat în exclusivitate pentru clienții din România, ediția specială Dacia Duster Connected by Orange, un model adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile chiar și atunci când se află în mașină.

Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange este echipată cu un dispozitiv Wi-Fi on board care asigură permanent accesul la Internet. Datorită acestui hotspot, toți cei cinci pasageri pot naviga pe net și pot rămâne în permanență conectați la realitatea online, hotspot-ul permițând conectarea simultană a până la 10 dispozitive Wi-Fi.

Cu Duster Connected by Orange, Dacia face un nou pas pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. Concepută special pentru România, în parteneriat cu Orange, companie lider în domeniul comunicațiilor mobile, această ediție limitată conferă o nouă dimensiune conceptelor de aventură și de libertate. La bordul său, şoferul și pasagerii își vor putea prelungi aventura off-road pe teritoriul la fel de pasionant al internetului și al lumii virtuale, a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

Dacia a lansat ediția specială Duster Connected by Orange

Un design plin de personalitate
Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust și modern al modelului. Ediția specială de Dacia Duster, se remarcă noile jante de aluminiu de 16 inch, Noir Diamanté. Ornamentele cu aspect de crom satinat și carcasele oglinzilor exterioare „dark metal” contrastează plăcut cu noua nuanță a caroseriei, Vert Altai. Interiorul beneficiază de o tapițerie textilă nouă, de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite.

Dacia Duster Connected by Orange beneficiază de un pachet complet de echipamente, destinate să răspundă tuturor exigențelor în materie de confort și siguranță. Modelul dispune, în exclusivitate, de sistemul de asistență video la parcare, imaginile captate fiind transmise către ecranul sistemului de navigație multimedia MediaNav, ușurând astfel sarcina șoferului în timpul manevrelor efectuate în marșarier. La rândul său, sistemul MediaNav care echipează Ediția Specială Duster Connected by Orange dispune de o interfață modernă, cu afișaj color, care asigură un acces rapid și intuitiv la funcțiile sale. Datorită sistemului Bluetooth®, aceasta permite ascultarea, în audio-streaming, a fișierelor audio înregistrate pe smartphone. Lista dotărilor cuprinde, printre altele, comanda electrică pentru geamurile față și spate, sistemul de aer condiționat și sistemul Cruise Control.

Două variante de motorizăre disponibile și sistem Start / Stop
Ediția specială Dacia Duster Connected by Orange propune o gamă de motorizări moderne, Euro 6, disponibile atât pentru versiunile 4×2, cât și 4×4. Astfel, pentru cei care preferă motoarele pe benzină, este disponibil propulsorul 1.6 16V, care dezvoltă o putere de 114 CP și care beneficiază de un cuplu maxim de 156 Nm la 4000 rot/min. Motorul se remarcă printr-un comportament suplu în toate regimurile de viteză, în condițiile unui consum mediu (în ciclu mixt complet) de numai 6,4 litri/100 km pentru versiunea 4×2 și de 6,8 litri/100 km pentru versiunea 4×4.

Cei ce preferă propulsoare diesel au la dispoziție motorul 1.5 dCi de 109 CP. Acesta oferă reprize și accelerații energice, precum și un consum redus, de 4,4 litri/100 km în ciclu mixt complet pentru versiunea 4×2 și de 4,7 litri/100 km pentru versiunea 4×4.

Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. În plus, funcția Eco Mode permite șoferului să adopte un stil de condus economic, care îi va permite să diminueze consumul de carburant.

Ediția specială Dacia Duster Connected by Orange poate fi comandată, din această săptămână, în întreaga rețea comercială Dacia din România.

Prețurile variază între 15 400 de Euro, pentru versiunea 4×2, echipată cu motorizarea pe benzină 1.6 16V, de 114 CP, și 19.100 de euro pentru versiunea 4×4, echipată cu motorul diesel 1.5dCi de 109 CP.

Dacia Duster, un succes confirmat
De la lansarea sa, în 2010, Duster a devenit un adevărat simbol al reușitei mărcii Dacia. Până la sfârșitul lunii septembrie 2015 au fost vândute aproape 800 000 de exemplare ale SUV-ului Dacia, din care peste 760 000 au fost livrate pe piețele internaționale.

Principalele destinații de export ale modelului Duster sunt: Franța (205.000 unități), Germania (95.000 unități), Italia (85.000 unități), Spania (45.000 unități), Belgia (35.000 unități) și Marea Britanie (20.000 unități).

În România, Duster s-a impus, încă de la lansare, drept liderul autoritar al segmentului său. În prezent, peste 35.000 de vehicule Duster circulă pe străzile României.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button