Dacia a făcut publice primele imagini cu noul Duster

Dacia a făcut publice primele imagini cu noul Duster

Odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător, producătorul român face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale.

Astfel, începută acum 7 ani de zile, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

Marea noutate a standului Dacia din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt o va reprezenta Noul Duster, un model care își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație Duster, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.

Noul Duster nu se mulțumește să reinterpreteze codurile estetice ale predecesorului său.

Noul model Dacia Duster este construit pe platforma ămbunătățită B0/M0 a Alianței Renault-Nissan. Liniile designului exterior evocă robustețe și siguranță, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad.

Caracterul afirmat al modelului este accentuat de noua nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Din profil, noul Duster prezintă flancuri pronunțate care consolidează impresia de robustețe, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, pasaje ale roților puternic evazate, ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor față și jante pe 17 inch.

VEZI ȘI: Eurolines România și FlixBus își unesc forțele

Partea frontală se remarcă prin calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimea percepută a vehiculului, o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, capota reliefată care degajă o puternică impresie de robustețe.

Dacia a făcut publice primele imagini cu noul Duster

Partea din spate se remarcă prin bosajele generoase ale aripilor spate, blocurile optice amplasate în extremitățile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale.

Ansamblul accentuează impresia de stabilitate a vehiculului. Semnătura luminoasă Dacia – cu 4 carouri de culoare roșie este adaptată noului model.

Dacia a făcut publice primele imagini cu noul Duster

În ceea ce privește interiorul, Dacia anunță schimbări radicale. Noul Duster oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate.

La toate acestea se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie, după premieră mondială din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noul Dacia Duster va fi introdus în oferta dealerilor începând din 2018.

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *