DAF a extins gama de accesorii și haine în culorile companiei

DAF a extins gama de accesorii și haine în culorile companiei
Producătorii de camioane au înțeles că există produse conexe care apropie și mai mult fanii. De aceea, marile companii europene pregătesc, an de an, noi accesorii dedicate acestora.

Iar prin accesorii ne referim la jachete, tricouri, ochelari de soare, genți, portofele, ceasuri și jucării. DAF este unul dintre producătorii care în fiecare an prezintă o colecție nouă.

DAF a extins gama de accesorii și haine în culorile companiei

Pentru că ne-ar lua mult prea mult timp pentru a vă prezenta zecile de produse DAF, punem mai jos link-ul către site-ul producătorului și vă lăsăm să descoperiți în liniște noile produse oferite de aceștia.

Gama din 2018-2019 face parte dintr-o linie nouă care pune accent pe istoria DAF.

Fiecare articol din magazinul DAF are cel puțin câteva linii colorate în albastru, iar trei accesorii fac parte din colecția DAF Heritage dedicată aniversării celor 90 de ani de existență. Aici includem o umbrelă, o șapcă și un ceas.

Pentru cei care vor să aibă în vitrină camioanele DAF, producătorul a pregătit o gamă completă cu vehiculele pe care le produce în prezent.

VEZI ȘI: Kögel a lansat la IAA 2018 noua semiremorca frigo Cool PurFerro

Toate machetele sunt produse la scara 1:50, iar punctele de atracție sunt un DAF A1600 calsic și un cap-tractor Limited XF 90th Anniversary Edition. Fiecare dintre aceste două machete sunt oferite în trei culori de caroserie.

Fanii DAF pot comanda produsele conexe DAF pe site-ul producătorului.

Follow #infotrucker