Camioane

DAF a produs 10.000 de camioane din noua generație

DAF a anunțat că a construit 10.000 de camioane din noua generație NGD, aceasta fiind cea mai de succes lansare din istoria producătorului olandez.

Cum producția oficială a noilor generații XF, XG și XG⁺ a început în toamna trecută, borna simbolică de producție dovedește succesul noului design al seriilor DAF. Acesta este confirmat și de numeroasele premii câștigate de noua generație NGD la nivel european.

DAF a produs 10.000 de camioane din noua generație

DAF este primul și deocamdată singurul producător de camioane care a utilizat noile regulamente europene privind dimensiunile camioanelor. Aerodinamica de top, optimizările sistemului de propulsie și sistemele de asistență au ca rezultat un consum de carburant cu peste 10% mai mic față de fosta generație DAF XF 2017.

VEZI ȘI: Test cu noua generație DAF: Spațiu imens, preț pe măsură

”Noua generație DAF XF, XG și XG⁺ a devenit favorita șoferilor și a flotelor. Camioanele noastre sunt inovatoare, frumoase, plăcut de condus și au cele mai mari și mai confortabile cabine din industrie. Proprietarii beneficiază de cele mai mici costuri de operare și cea mai mare disponibilitate. Este o combinație în care toate părțile câștigă”, a declarat Richard Zink, Director de Marketing & Vânzări al DAF Trucks.

”Cele 10.000 de camioane din noua generație produse nu sunt doar o dovadă a calităților lor, ci și a devotamentului celor peste 10.000 de angajați DAF responsabili pentru designul, dezvoltarea, producția și serviciile necesare camioanelor”, a spus și Harry Wolters, președintele DAF Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button