DAF celebrează 250.000 de unități Super Space Cab cu o ediție specială

DAF celebrează 250.000 de unități Super Space Cab cu o ediție specială
DAF Trucks a prezentat noul XF Super Space Cab Celebration Edition.

Cu această ediție specială, producătorul de camioane celebrează producția a 250.000 de unități DAF XF cu Super Space Cab.

DAF celebrează 250.000 de unități Super Space Cab cu o ediție specială

Noua cabină este echipată cu o mulțime de elemente premium care să ușureze și mai mult viața șoferilor profesioniști.

Șoferii vor primi un interior garnisit cu o tapțierie din piele de culoarea cognacului și cu elemente speciale folosite prin toată cabina.

„Cum putem să le oferim șoferilor cel mai bun confort?” Aceasta este întrebarea la care specialiștii DAF încearcă să răspundă din 1985 până astăzi. Calitatea produselor DAF a crescut de la an la an, iar cu cabina Super Space CAB, constructorul a reușit să stabilească standarde noi în industrie.

Cabina are un volum de 12.6 metri cubi fiind cel mai spațios din segment. Spațiile de stocare totalizează 925 de litri, habitaclul dispune de două patrui generoase care au o lungime de 2.2 metri și o lățime de 80 de centimetri. Fiecare dintre acestea este echipat cu o saltea confortabilă.

Ediția specială Super Space Cab Celebration Edition este disponibilă în versiunile 4×2 FT sau 6×2 FTG, iar sub capotă, clienții pot alege motorul MX-11 cu 450 de cai putere sau MX-13 cu până la 530 de cai putere.

VEZI ȘI: Danemarca va avea cea mai mare parcare securizată pentru camioane din Europa

Ediția specială propune o saltea mai groasă cu 15 centimetri, un sistem complet de climatizare și cu un frigider standard.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.