ȘtiriTop News

DAF CF 8×8 Military cu trailer Broshuis pentru armata belgiană

DAF a primit o nouă comandă din partea armatei belgiene, care la începutul anului a comandat 879 de camioane DAF CF Military cu tracțiune integrală 4×4 și 8×8.

De această dată este vorba de 9 ansambluri complete formate din cap tractor DAF CF 8×8 Military și trailer extensibil cu 3 axe de la Broshuis, care vor fi folosite pentru transportul eficient și sigur al vehiculelor militare în zonele de operațiuni și conflict.

DAF CF 8x8 Military cu trailer Broshuis pentru armata belgiană

Sub cabină blindată cu protecție balistică și împotriva exploziilor de mină Nivel 3, furnizată de TATRA DEFENSE VEHICLES folosind componente din cabinele din seria CF produse în Belgia, camioanele vor avea motoare PACCAR MX-13 de 12,9 litri, care dezvoltă 460 CP.

VEZI ȘI: Armata belgiană a comandat 879 de camioane militare DAF CF cu tracțiune integrală

În baza cooperării dintre DAF și cehii de la TATRA TRUCKS, CF 8×8 Military folosește un concept unic de șasiu, inventat de inginerul Hans Ledwinka, care este compus dintr-un tub central și axe cu arbori de transmisie oscilanți.

Acest lucru oferă camioanelor capacități crescute în off-road și un confort excepțional pentru șofer, chiar și pe cele mai dificile suprafețe de teren.

De întreținerea camioanelor se va ocupa armata belgiană și DAF, prin intermediul rețelei sale de dealeri din Belgia. Cele 9 ansambluri complete sunt programate să fie livrate în 2024.

Din aceeași categorie...

Back to top button