CamioaneFeaturesȘtiri

DAF CF cu PX7 disponibil si in versiune cu trei axe

De acum, modelul DAF CF cu propulsor PACCAR PX-7 Euro VI este disponibil si in versiune cu trei axe, combinand sarcina utila mare cu eficienta motorului de 6.7 litri cu sase cilindri in linie.

Gama CF echipata cu motor PACCAR PX-7 include un nou model ce dispune de o axa viratoare de 7.5 tone dispusa in spatele axei cu jumelate de 13 tone. Prezenta celei de-a treia axe creste sarcina utila net la aproape 19 de tone si permite greutati combinate de pana la 32 de tone. Noile versiuni de camioane DAF CF sunt special concepute pentru aplicatii care necesita o sarcina utila mai mare combinata o manevrabilitate maxima, fiind ideale pentru segmentul in continua crestere de distributie urbana si regionala, inclusiv transportul de produse alimentare, materiale de constructii sau produse congelate.

Cele mai noi variante cu trei axe DAF CF au in comun propulsorul PACCAR PX-7 de 6.7 litri cu sase cilindri, ce dezvolta puteri cuprinse intre 208 kW / 283 CP si 231 kW / 314 CP. Motorul poate fi cuplat fie la o cutie manuala cu 9 trepte fie, in cazul in care esti dispus sa platesti, la una automata AS Tronic cu 12 trepte.

DAF CF cu PX7 disponibil si in versiune cu trei axe

Pentru aplicatii grele, modelele cu a treia axa viratoare din gama CF sunt disponibile si cu motoare PACCAR MX-11 de 10,8 litri respectiv PACCAR MX-13 de 12,9 litri. Productia noilor modele echipate cu motorul PX-7 va incepe la inceputul lunii noiembrie, dar ele pot fi comandate acum. Toate modelele DAF CF cu a treia axa viratoare sunt disponibile in toate verisunile de cabina: Day Cab, Sleeper Cab si Space Cab.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button