Camioane

DAF CF Electric utilizat de Tinie Manders în operațiuni de transport pentru DHL

DAF Trucks a livrat celor de la Tinie Manders Transport un camion DAF CF Electric cu tehnologie E-Power, care va fi utilizat în operațiuni zilnice în Eindhoven, pentru clientul DHL.

DAF CF Electric utilizat de Tinie Manders  în operațiuni de transport pentru DHL

Al doilea camion DAF CF Electric de pre-serie va face parte acum din flota de peste 50 de camioane a companiei Tinie Manders Transport.

DAF CF Electric este un autotractor în configurație 4×2 cu o capacitate de până la 37 de tone și a fost gândit pentru utilizarea urbană.

Jos Habets, directorul de operațiuni din cadrul DAF este cel care a înmanat cheile reprezentanților Tinie Manders. Compania olandeză se află în domeniul transporturilor de 83 de ani și are cartierul general în regiunea Brabant.

„Este cât se poate de clar că și sectorul de transporturi trece acum printr-o transformare majoră. Sunt extrem de încântați că suntem printre primele companii care vor beneficia de seriviile lui CF Electric”, a declarat unul dintre oficialii Tinie Mander.

VEZI ȘI: Autoritățile din Calais vor construi un zid pentru a împiedica migranții să se urce în camioane

Autotractorul poate fi cuplat fie la semiremorci cu o axă, fie la unele cu două axe. Așa cum o sugerează și numele, camionul electric are la bază modelul CF. Sistemul de propulsie electric a fost dezvoltat de VDL, iar bateria de 144 kWh asigură o autonomie de până la 100 de kilometri. Motorul electric este capabil să genereze 210 kW.

Reîncărcarea poate fi făcută de la prize cu încărcare rapidă, iar în acest caz, de la 0 la 80% timpul necesar de încărcare este de 30 de minute. Primul DAF CF Electric a intrat în „acțiune” anul trecut în luna decembrie și face parte din flota Jumbo.

Din aceeași categorie...

Back to top button