Camioane

DAF confirmă că noua cabină va fi mai lungă

DAF a confirmat că noua cabină a modelului XF pentru transporturi internaționale va fi mai lungă, în concordanță cu noile reguli din UE privind dimensiunile camioanelor.

DAF continuă serie dezvăluirilor de pe site-ul care anunță lansarea noii generații de camioane. Mesajul de lansare, ”Start the future”, a fost actualizat după prima săptămână cu ”Start the future of efficiency”. De asemenea, scurtul clip video inițial a fost înlocuit cu altul, în care se pot distinge clar mai multe detalii.

DAF confirmă că noua cabină va fi mai lungă

Putem vedea astfel că noua grilă va avea un model hexagonal și lamele cromate. De asemenea, vor fi elemente cromate deasupra farurilor sau pe panourile laterale, probabil pentru versiunile superioare. Fimulețul confirmă și culoarea de lansare a noului DAF XF: auriu.

Auriul se pare că este culoarea la modă pentru camioane, ea fiind folosită în urmă cu ceva mai bine de un an și de MAN pentru lansarea noului TGX.

VEZI ȘI: Cum arată interiorul viitorului model DAF XF

Mai important este însă noul text prezentat pe site, care confirmă informațiile conform cărora noua cabină DAF va fi mai lungă. ”Profitând din plin de noul regulament european privind masele și dimensiunile, DAF este pe cale să înceapă o nouă eră a eficienței transportului. Mulțumită, de exemplu, aerodinamicii superioare”, scrie pe startthefuture.daf.com.

Conform informațiilor neoficiale, noua cabină DAF XF va fi mai lungă cu până la 35 de cm. Cabina standard va fi mai lungă cu aproximativ 15 cm, consola față fiind alungită pentru a crește aerodinamica. În plus, va exista o versiune cu dormitor mai mare, care adaugă alți 20 cm la lungimea cabinei. Ambele versiuni de cabină vor avea câte două variante de înălțime.

DAF confirmă că noua cabină va fi mai lungă

DAF confirmă că noua cabină va fi mai lungă

 

Din aceeași categorie...

Back to top button