Camioane

DAF confirmă că va lansa în curând o nouă generație de camioane

DAF a confirmat azi zvonurile potrivit cărora va prezenta în acest an o nouă generație de camioane. Producătorul olandez a lansat site-ul oficial al evenimentului.

Noile camioane DAF circulă de peste un an pe drumurile europene, în teste cu diverse companii de transport. Ele au fost suprinse pe rând cu camuflaj greu, apoi cu un camuflaj ușor care lăsa să se întrevadă forma finală. Unele imagini au surprins chiar și interiorul noului DAF XF.

DAF confirmă că va lansa în curând o nouă generație de camioane

S-au emis supoziții asupra noutăților introduse, dar și a datei prezentării. DAF a risipit astăzi o partea din incertitudini, începând campania de lansare a noii sale generații de camioane.

VEZI ȘI: DAF pariază în continuare pe motoarele diesel

DAF a lansat site-ul oficial al evenimentului, care se va desfășura sub motto-ul ”Start the Future”. Site-ul este acum online, dar informațiile prezentate pe moment sunt puține. Un film de 10 secunde prezintă imagini cu diferite aspecte ale noilor camioane, dar fără a lăsa să se întrevadă nimic clar.

Mult mai edificator este scurtul text afișat: ”DAF începe viitorul. O nouă generație de camioane DAF va seta noi standarde pentru eficiență, siguranță și confortul șoferului”.

Dincolo de textul de marketing, avem confirmarea că DAF nu va lansa în acest an doar noul XF, ci și noul CF. Este posibil însă ca actualizarea să cuprindă și modelul LF.

Din aceeași categorie...

Back to top button