EconomicTop News

DAF crește producția de camioane, în ciuda crizei de cipuri

DAF va crește producția de camioane de la 220 la 240 de camioane pe zi, începând din această săptămână, pentru a putea livra mai repede comenzile primite.

Anunțul a fost făcut de publicația olandeză Eindhovens Dagblad. Conducerea DAF este încrezătoare că va putea livra mai multe vehicule comandate în viitorul apropiat.

DAF crește producția de camioane, în ciuda crizei de cipuri

DAF va crește producția de camioane la finalul acestei săptămâni. Producătorul olandez are lista de comenzi plină, cererea mare fiind generată și de noua generație de camioane XF și XG.

Totuși, aprovizionarea cu diferite componente, în special semiconductori, rămâne o problemă reală pentru DAF. CEO-ul Harry Wolters a declarat pentru Eindhovens Dagblad că această criză nu este depășită, dar are încredere că întreaga echipă va putea susține creșterea producției.

VEZI ȘI: DAF livrează 5 camioane CF Electric pentru Amazon în Marea Britanie

Mai mult, producția DAF ar putea ajunge în acest an la 250 de camioane pe zi. Măsurile de creștere a capacității vizează atât fabrica din Eindhoven, cât și British Leyland.

Scopul DAF este de a scurta timpii de livrare și de incertitudinile generate de perioada mare dintre primirea comenzii și livrare. În această perioadă foarte dinamică, producătorul olandez pregătește și lansarea noii sale generații de camioane de distribuție.

Din aceeași categorie...

Back to top button