Ecofriendly

DAF introduce stații de încărcare pentru camioane electrice

Producătorul olandez oferă soluții de încărcare PACCAR.

DAF Trucks introduce o gamă completă de soluții de încărcare pentru modelele de camioane LF Electric și CF Electric, dar și pentru vehicule electrice de la alți producători, inclusiv utilitare.

DAF va oferi o gamă completă de stații de încărcare fixe, cu puteri între 20 kW și 350 kw. În plus, pentru maximă flexibilitate, vor fi disponibile și încărcătoare mobile cu puteri între 24 kW și 40 kW.

DAF introduce stații de încărcare pentru camioane electrice

Soluțiile PACCAR de încărcare cuprinse între 20 kW și 50 kW sunt adecvate pentru operațiuni zilnice cu camioane electrice care pot fi încărcate peste noapte.

Stațiile cu puteri între 120 kW și 180 kW sunt potrivite pentru flotele care operează vehicule electrice pe rute multiple și în mai multe schimburi. Unitatea de 180 kW permite încărcarea majorității tipurilor de camioane în mai puțin de 5 ore.

Cea mai puternică versiune este stația de 350 kW, o soluție ultra-rapidă care poate încărca complet bateriile în mai puțin de două ore sau poate încărca două camioane simultan.

Încărcătoarele mobile sunt ideale pentru asistență rutieră sau atelierele de service, unde este nevoie de o flexibilitate maximă a infrastructurii.

VEZI ȘI: Așa ar putea arăta noul DAF XF (schiță)

”Folosirea camioanelor electrice necesită un mod special de planificare a operațiunilor. DAF face această tranziție mai ușoară pentru clienții săi, cu sfaturi despre cel mai eficient mod de folosire în operațiunile zilnice. Iar de astăzi putem oferi clienților și echipamente premium de încărcare pentru camioane electrice”, a declarat Richard Zink, Director de Marketing și Vânzări al DAF Trucks.

Clienții pot achiziționa încărcătoarele PACCAR de la dealerii DAF și magazinele TRP. Toate încărcătoarele au o garanție de doi ani.

DAF introduce stații de încărcare pentru camioane electrice

Din aceeași categorie...

Back to top button