Camioane

Night Lock, un nou sistem de siguranță pentru noile camioane DAF

DAF introduce sistemul de siguranță DAF Night Lock pentru camioanele de nouă generație. Acesta poate fi comandat din fabrică pe modelele XF, XG și XG⁺ sau ca soluție retrofit de la dealerii DAF.

Night Lock este perfect integrat în panoul ușii noilor modele XF, XG și XG⁺. Sistemul de blocare mecanică utilizează bara de susținere și structura robustă a ușii, care dispune în standard de toate ranforsările necesare.

Night Lock, un nou sistem de siguranță pentru noile camioane DAF

Sistemul consistă într-un panou de oțel vopsit în culoarea interiorului cabinei și dispune de un comutator cu două poziții. Când este activat, panoul glisează în jos pentru a se conecta cu bara de susținere robustă. Mecanismul blochează ușa și previne intrarea frauduloasă în cabină.

O bandă de culoare roșie arată clar dacă sistemul DAF Night Lock a fost activat. În caz de urgență, șoferul poate ieși instant din cabină, o singură apăsare de buton fiind necesară pentru dezactivarea sistemului.

VEZI ȘI: Test cu noua generație DAF XF, XG și XG⁺

Testele extinse au arătat că Night Lock poate rezista la forțe mai mari cu până la 150% față de alte sisteme de blocare mecanică de pe piață. Ca rezultat, atunci când este montat pe un model din noua generație XF, XG sau XG⁺, sistemul nu poate fi distrus nici cu o rangă.

DAF a introdus pentru prima dată un sistem de blocare mecanică a ușilor pe timp de noapte în 2008. Noua versiune nu doar că se integrează perfect în structura ușii, dar este și mult mai robustă și mai ușor de folosit. Sistemul poate fi montat și ulterior pe camioanele de nouă generație deja livrate, el putând fi comandat de la dealerii DAF.

Din aceeași categorie...

Back to top button