EvenimentȘtiri

DAF Roadshow 2016 a fost cea mai spectaculoasă ediție

În anul în care se împlinesc 20 de ani de colaborare, dealerul local și DAF Trucks au organizat cel mai spectaculos DAF Roadshow din România de până acum.

La începutul lunii mai, cel mai complex autodrom din țară – Academia Titi Aur – a fost gazda ediției DAF Roadshow 2016 pentru zona de sud a României. În cadrul evenimentului organizat pe circuitul ATA au fost prezenți reprezentanți ai celor mai importante companii de transport din zona de sud a țării. Participanții la DAF Roadshow 2016 au avut ocazia să testeze vehiculele oficiale pregătite special de fabrică pentru evenimentul din acest an, modele pricum XF 510 FT, CF 460 FAD, CF 440 FAT, CF 370 FAR și LF 250.

Cei prezenți au putut lua parte la experiențe ride & drive pe asfalt și off-road, ateliere de îndemînare și manevrabilitate, testări ale eficienței sistemului MX Engine Break și prezentări ale noilor sisteme PCC (Predictive Cruise Control), ACC (Adaptive Cruise Control), AEBS (Automatic Emergency Breaking System) și FCW (Forward Collision Warning).

DAF Roadshow 2016 a fost cea mai spectaculoasă ediție

Cei mai norocoși dintre clienții și partenerii prezenți, au câștigat excursii DAF Experience la Eindhoven – cartierul general al DAF și la fabrica Leyland din Marea Britanie.

Ca și reprezentant unic al VDL Bus & Coach în România, EVW Holding a adus și a expus în premieră primele vehicule demo VDL, noul autocar Futura și autobuzul Berchoff Ambassador.

DAF Roadshow pe circuitul Speed Park din Bacău
Circuitul de karting Speed Park din Bacău a fost gazda evenimentul DAF Roadshow în România pentru zona Moldovei. În cadrul acestui eveniment EVW Holding a sărbătorit 10 ani de la inaugurarea sediului filialei din Bacău.

Colaboratorii care au dat curs invitației noastre, au avut ocazia să observe toate vehiculele demo pregătite special de către partenerul nostru olandez pentru acest eveniment și de asemenea autocarele și autobuzele VDL (EVW Holding este din decembrie 2015, dealer oficial VDL Bus & Coach în România).

VEZI ȘI: Transmec Group și P&O au lansat o nouă rută intermodală

Competiția de karting organizată special pentru clienți a reprezentat una dintre principalele atracții, avînd în vedere și locația aleasă. Clienții și copiii prezenți s-au întrecut și și-au testat abilitățile de pilotaj pe tot parcursul celor două zile ale evenimentului.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button