Service

DAF Trucks caută cei mai buni tehnicieni și echipă de service

DAF Trucks dă startul la ”Technician of the Year” și ”Service Team of the Year”, competiții pentru atelierele de service ale mărcii din Europa.

În următoarele luni, competițiile naționale Technician of the Year vor fi ținute în 18 țări din Europa. Tehnicienii de la toți dealerii și punctele de service DAF din toată Europa pot intra în competiție.

DAF Trucks caută cei mai buni tehnicieni și echipă de service

Eroii competițiilor naționale vor concura apoi cu un consilier de service din propriul atelier în finala internațională din februarie 2024, pentru a deveni ”European Service Team of the Year”.

DAF Trucks caută cei mai buni tehnicieni și cea mai bună echipă de service

”Pentru a sublinia importanța tehnicienilor de service, DAF organizează această competiție la fiecare doi ani. Camioanele DAF sunt vehicule de înaltă tehnologie, cu sisteme de propulsie foarte curate și funcții digitale de top. Tehnicienii au nevoie de cunoștințe avansate pentru a lucra la aceste camioane magnifice”, a declarat Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services la DAF.

VEZI ȘI: Test cu noile camioane specializate și de construcții DAF: Gamă completă

”Tehnicianul lucrează îndeaproape cu un consilier de service și amândoi sunt responsabili pentru comunicarea cu clientul. Procedura de primire a vehiculului este foarte importantă. Comunicarea clară și prietenoasă este adesea o abilitate trecută cu vederea, dar foarte valoroasă la DAF. Trebuie să livrăm servicii excelente și calitate până la cel mai mic detaliu”, a mai spus oficialul DAF.

Întrecerile ”National Technician of the Year” vor fi organizate în numeroase țări din Europa până la finalul acestui an. Competiția ”Service Team of the Year” va fi organizată la sediul DAF din Eindhoven în februarie 2024.

Din aceeași categorie...

Back to top button