Știri

DAF Trucks a reinnoit website-ul dedicat carosierilor

DAF Trucks a a reinnoit complet site-ul sau dedicat constructorilor de suprastructuri, DAF BBI. Platforma online este acum disponibila in nu mai putin de treisprezece limbi si face posibil accesul carosierilor la sfaturi si indrumari cu privire la suprastructurile montare pe sasiu DAF, in cel mai eficient mod.

De cele mai multe ori, dupa ce un sasiu paraseste fabrica acesta merge direct la un carosier pentru a i se monta o anumita suprastructură – cum ar fi o bena basculanta, macara de incarcare, abroll, mixer sau pompa de beton ori suprastructura specializata in transportul bustenilor. Pentru a oferi sprijin optim constructorilor de suprastructuri in configurarea si montarea acestora, noul website DAF ce contine informatii pentru carosieri include acum, in detaliu desenele sasiurlor, tabele cu specificatii si desene CAD ale componentelor.

Noul website isi propune sa ofere un sprijin sporit pentru industria suprastructurilor pentru ai ajuta pe carosieri sa creeze cele mai bune solutii in cel mai eficient mod. Astfel, una din facilitatile noului website este posibilitatea utilizatorii de a descarca fisiere CAD care pot fi folosite pentru dezvoltarea de suprastructuri. De asemenea, sunt disponibile și fisiere 3D care permit clientului sa vada exact cum va arata camionul sau cu suprastructura montata pe el.

De asemenea, via DAF BBI, fabricantii de suprastructuri pot solicita, acces la DAF BodyBuilder Information Plus, care include informatii in detaliu privind liniile directoare a suprastructurilor pentru vehiculele Euro VI, stiri, articole interesante si informatii cu privire la directivele Uniunii Europene precum si documentatia de omologare de tip.

Website-ul www.DAFBBI.com si DAF BodyBuilder Information Plus ajuta carosierii sa construiasca eficient suprastructurile dedicate camioanelor DAF la un standard de calitate optim — acest site fiind inca un exemplu de eficienta DAF in transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button