DAF va livra 540 de unități XF 480 grupului Hegelmann până la finalul lui 2020

DAF va livra 540 de unități XF 480 grupului Hegelmann până la finalul lui 2020
Hegelmann Transporte Group, compania germană specializată în trasportul automobilelor, a diverselor utilaje grele și a produselor alimentare, a plasat o comandă pentru 540 de unități XF 480 Super Space Cab.

Conform oficialilor producătorului olandez de camioane, aceasta este a doua cea mai mare comandă din istoria DAF după cea de 1.500 de unități trecută în dreptul Girteka Logistics.

DAF va livra 540 de unități XF 480 grupului Hegelmann până la finalul lui 2020

Comanda grupului Hegelmann va fi livrată începând cu acest an, iar finalizarea ei ar trebui să aibă loc până la finalul anului viitor. Compania de transport cu sediul central în orașul Karlsdorf-Neuthard, în apropiere de Stuttgart, are 4.000 de angajați, 2.000 de trailere și operează din Algrave, Portugalia, până la granița cu China.

Până la momentul comenzii, Hegelmann Transporte Group deținea 100 de unități XF de nouă generație, iar șoferii spun că versiunea Super Space Cab este perfectă pentru acțiunile pe care aceștia le desfășoară.

„Pentru ca noi să avem succes la nivel global, avem nevoie de cele mai bune costuri totale de operare. Iar DAF înțele acest lucru mai bine ca oricare alt producător”, a declarat unul dintre oficialii Hegelmann.

Noile camioane comandate de transportatorul german sunt echipate cu următoarele sisteme de siguranță: Predictive Cruise Control (PCC), Lane Departure Warning System (LDWS), Advanced Emergency Braking System (AEBS) și Adaptive Cruise Control (ACC).

VEZI ȘI: Poliția poloneză a destructurat o grupare internațională de crimă organizată

În același timp, motorul PACCAR MX-13 de 480 CP este capabil să ofere un consum redus de carburant.

Camioanele DAF XF au interval de service de 200.000 de kilometri, iar transportatorul din Stuttgart mizează pe faptul că olandezii au peste 1.100 de puncte de service la nivel european.

Altfel spus, Hegelmann speră ca timpii petrecuți în service să scadă considerabil.

Follow #infotrucker