Bus

Daimler Buses a început producția noii generații Setra ComfortClass

Fabrica Daimler Buses din Neu-Ulm a lansat producția noii generații de autocare Setra ComfortClass. Noua serie TopClass va urma în curând.

Setra a programat lansarea oficială a celor două game de modele mai târziu în această vară. De aceea, primul model Setra ComfortClass produs în serie vine în continuare cu autocolat de camuflaj în zona grilei față.

Daimler Buses a început producția noii generații Setra ComfortClass

Producătorul promite numeroase inovații tehnice și de design, dar și obișnuita calitate de top a autocarelor Setra. Procesele de producție sunt și ele demne de o nouă generație.

Daimler Buses a folosit pentru prima dată la Neu-Ulm un așa-numit șasiu digital. Toate componentele noi ale modelelor ComfortClass și TopClass au fost asamblate digital în secvența corectă, pentru optimizarea pașilor individuali ai procesului de producție.

VEZI ȘI: Daimler Buses a început să vândă licențe pentru piese printabile 3D

Astfel, lansarea producției noilor produse se poate face mult mai ușor. În viitor, această metodologie va fi folosită pentru toate noile serii de vehicule.

”Fiecare lansare în producție a unei noi generații de vehicule vine cu provocările sale. Totuși, te poți baza pe experiența echipei noastre din Neu-Ulm. Angajații știu cum să producă autocare premium, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Lansarea producției noilor modele Setra demonstrează încă o dată acest lucru”, a declarat Jochen Duppui, Director de Producție Daimler Buses pentru Europa de Vest.

Din aceeași categorie...

Back to top button