Bus

Daimler Buses prezintă la Busworld 2019 mai multe soluții holistice de mobilitate

Daimler Buses participă în cadrul Busworld 2019 de la Bruxelles, unde va prezenta mai multe premiere și soluții holistice de mobilitate.

Pe lista noutăților, Daimler Buses a inclus sistemul general de mobilitate electrică. Pentru a demonstra utilitatea acestuia, nemții vor aduce un eCitaro complet electric, produs la uzina din Mannheim. Autobuzul este disponibil pentru comenzi și a fost gândit pentru a îmbunătăți calitatea aerului din orașe.

Daimler Buses prezintă la Busworld 2019 mai multe soluții holistice de mobilitate

Autobuzele eCitaro funcționează deja în orașe precum Berlin, Hamburg, Oslo și Ystad. De asemenea, livrări au fost deja făcute în alte orașe din Norvegia, Suedia și Elveția. Conform oficialilor Daimler Buses, alte comenzi care depășesc valori în trei cifre vor fi livrate în cursul anului curent.

Deși nemții au un produs competitiv, dizivia de ingineri a constructorului german lucrează deja la viitoarea generație eCitaro.

Modelul va fi prezentat în a doua jumătate a anului viitor și va fi disponibil pe piață din 2021. Acesta va fi echipat în continuare cu baterii Litiu-ion. Începând cu 2022, Daimler Buses va oferi o variantă cu pile de hidrogen.

e-Mobility Consulting este un nou instrument pregătit de Daimler Buses pentru evenimentul din Bruxelles.

Întrucât electrificarea flotelor de autobuz necesită schimbări majore în afacerile de transport, Daimler Buses își însoțește clienții în înțelegerea unui sistem general de mobilitate electronică, cu o abordare completă de consultanță.

VEZI ȘI: Heuliez GX 337 ELEC a stabilit un nou record de autonomie electrică

Echipa Daimler Buses eMobility Consulting are în vedere, printre altele, lungimea liniei, volumul pasagerilor, cerințele de energie, calculele de gamă și gestionarea tarifelor atunci când clienții sunt hotărâți să achiziționeze noi autobuze electrice. Rezultatele sunt soluțiile de mobilitate electrică adaptate nevoilor clientului.

Standul Daimler de la Busworld Europe include opt vehicule Mercedes-Benz și Setra.

În afară de aceasta, vizitatorii pot afla mai multe despre serviciile Omniplus On și Daimler Buses eMobility Consulting. Într-un centru de proiectare, clienții primesc sfaturi despre configurarea vehiculelor.

Din aceeași categorie...

Back to top button