EconomicȘtiri

Daimler Financial Services în top 25 de angajatori în lume

Compania Daimler Financial Services, a fost clasificată drept unul din cei mai buni 25 angajatori de top din lume. Acest lucru a fost confirmat pe 23 octombrie de către institutul independent Great Place to Work, în cadrul ceremoniei de acordare a distincției privind „Cele mai bune companii multinaționale din lume” pentru anul 2014, organizată în San Francisco, SUA. Prin urmare, Daimler Financial Services devine prima companie de proveniență germană care își câștigă un loc bine meritat în această competiție.

La sondajul efectuat în anul 2014 au participat mai mult de 6.200 de companii. Dintre acestea, 2.800 au intrat în competiția „Cele mai bune companii multinaționale din lume” din care 429 de companii au câștigat un loc în una dintre listele naționale privind cei mai buni angajatori din anumite țări. Pentru a câștiga o nominalizare în lista globală, o companie trebuie să fie unul din angajatorii de top în cel puțin cinci țări, trebuie să aibă cel puțin 5.000 de angajați și cel puțin 40% din angajați trebuie să lucreze în afara sediului central al companiei.

Daimler Financial Services în top 25 de angajatori în lume

„Un loc de muncă extraordinar a devenit deja un motto după care ne ghidăm”, afirmă Klaus Entenmann, Președinte al Consiliului de Management al Daimler Financial Services. „Cultura noastră corporatistă are la bază un set bine definit de valori esențiale. Fiecare angajat are atât ocazia, cât și responsabilitatea de a transforma compania noastră într-un loc de muncă excelent. Și ei chiar fac acest lucru. Angajații noștri extrem de motivați și cultura noastră puternică sunt motivele pentru care suntem în măsură să furnizăm servicii excelente și să obținem rezultate vizibile an de an.” Divizia Daimler privind seriviciile financiare și de mobilitate, la fel ca întregul grup, se dedică în totalitate respectării valorilor esențiale la nivel de corporație.

Printre altele, Daimler Financial Services dorește să încurajeze promovarea unei culturi a încrederii, a responsabilității individuale, a deschiderii către inovație și, nu în cele din urmă, a respectului față de munca personală. Institutul Great Place to Work a analizat aceste deziderate și atitudinile similare din cadrul Daimler Financial Services încă din anul 2007, prin efectuarea de sondaje anonime în rândul angajaților. Conform ultimului sondaj efectuat, aproximativ nouă din zece angajați ai Daimler Financial Services au catalogat propria companie drept un loc de muncă excelent.

Daimler Financial Services sprijină vânzarea de autovehicule a grupului Daimler prin oferirea unor servicii financiare (contracte de finanțare, leasing și asigurare, de management al flotei, servicii bancare și servicii de mobilitate) cu caracter inovator. La finalul celui de-al treilea trimestru al anului 2014, mai bine de peste trei milioane de mașini și autovehicule comerciale, cu o valoare de aproximativ 94 de miliarde de euro, au fost înregistrate în contabilitatea companiei respective.

Din aceeași categorie...

Back to top button