Bus

Daimler introduce panoul de protecție și pe modelul Setra LE

După introducerea sa pe gama de autobuze Mercedes-Benz Citaro, Daimler introduce panoul de protecție pentru șofer și pe modelul Setra LE.

Pandemia de coronavirus a dus la dezoltarea unor sisteme pentru o protecție mai bună a persoanelor, de la măștile de gură până la panourile protectoare din plastic.

Daimler introduce panoul de protecție și pe modelul Setra LE

Sectorul transporturilor de persoane a fost cel mai grav afectat de pandemia de coronavirus, iar pentru siguranța șoferilor, producătorii au fost nevoiți să vină cu soluții simple și rapide.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz Clasa T, un monovolum de familie bazat pe platforma noului Kangoo

În cazul șoferilor de autobuz care lucrează pentru companiile de transport în comun, Daimler a dezvoltat un panou de protecție pentru toate versiunile Mercedes-Benz Citaro. Acum, acesta poate fi comandat și din policarbonat.

De asemenea, producătorul german spune că această opțiune de protecție poate fi comandată și pentru autobuzele interurbane din gama Setra LE. Panoul de protecție va fi fabricat fie din sticlă, fie din policarbonat și va putea fi instalat pe versiunea de autobuz amintită mai sus.

Panoul îi vor proteja pe șoferi de numărul mare de călători, iar astfel, riscul unei posibilă infectări cu COVID-19 scade. În plus, toate versiunile panourilor de protecție sunt omologate conform directivei ECE R43.

Din aceeași categorie...

Back to top button