Daimler se implică în combaterea răspândirii COVID-19

Mercedes-Benz se implică în combaterea răspândirii COVID-19
Daimler se implică în combaterea răspândirii COVID-19, punându-și la dispoziție, pe lângă vasta experiență, o mare parte din resursele departamentelor de producție, motorsport și medicina muncii.

Având în vedere amploarea pandemiei COVID-19, întreaga societate trebuie să se implice pentru a împiedica creșterea exponențială a numărului de infecții noi, respectiv de a ajuta sistemul medical să nu clacheze.

Daimler se implică în combaterea răspândirii COVID-19

Daimler a decis să întrerupă cele mai multe dintre operațiunile de producție și muncă în zonele administrative cu scopul de a-și proteja angajații de o posibilă infectare, respectiv pentru a rupe lanțul de infecții și a combate răspândirea COVID-19 pe viitor.

Deoarece face parte din societate, Daimler a anunțat că se implică în combaterea pandemiei COVID-19 și va produce echipament medical cu ajutorul imprimantelor 3D, care în mod normal produc componente pentru autovehiculele Mercedes-Benz.

De peste 30 de ani, Daimler a acumulat experiență în cercetarea și aplicarea producției aditive. Anual, în fabricile sale sunt tipărite 3D până la 150.000 de componente, utilizate în zile obișnute în principal la construcția de prototipuri și în producția de serii mici. Acum, aceste imprimante 3D pot fi utilizate integral pentru producția de echipamente medicale.

VEZI ȘI: Plătește taxele de drum în Europa cu aparatul de bord DKV BOX EUROPE

Echipa Mercedes-AMG Formula One, alături de alte șase echipe din F1 grupate sub numele de „Project Pitlane”, toate cu sediul în Marea Britanie, au dezvoltat și produs într-un timp record (100 de ore) ventilatoare medicale CPAP, utilizate deja în spitale pentru respiraţia asistată a pacienții infectați cu COVID-19.

Daimler se implică în combaterea răspândirii COVID-19

De asemenea, paramedicii care asigură serviciile medicale pentru toți angajați în uzinele Daimler vor ajuta ca voluntari la serviciile medicale din zona Stuttgart. De altfel, echipa și ambulanța au fost complet integrate în servicul medical public din Stuttgart.

Daimler se implică în combaterea răspândirii COVID-19

Paramedicii Daimler sunt coordonați direct de centrul de control al Crucii Roșii din Germania, care este coordonat la rândul său de sistemul de urgențe din Stuttgart.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.