Cele mai noi sisteme de siguranta Daimler Trucks

sisteme de siguranta

Vehiculele actuale dar și viitoare construite de Daimler Trucks combină o varietate de sisteme de siguranta foarte eficiente pe care au tinut mortis sa le arate presei in cadrul „ Shaping Future Transportation 2015 – Campus Safety” organizat la Berlin.

Despre o parte dintre acestea ati auzit cu siguranta, da nu cumva le si aveti inglobate pe vehiculele pe care le conduceti, fiind evolutii ale sistemelor lansate de Mercedes-Benz in urma cu multi ani. De altfel, producatorul din Stuttgart a fost pentru o perioada de zeci de ani un pionier pentru siguranta in sectorul transportului.

Rezultatul cercetarilor si eforturilor inginerilor Daimler s-a concretizat in sisteme de asistenta si siguranta ale caror capacitati merg dincolo de cerintele legale – un exemplu actual fiind Active Brake Assist 3,  a treia generatie a sistemului de asistenta la franarea de urgenta.

Cele mai noi sisteme de siguranta Daimler Trucks

Iar munca de dezvoltare este in plina desfasurare, sistem de monitorizare a unghiului mort fiind programat sa fie introdus in viitorul apropiat. Fuziunea tuturor acestor sisteme de asistenta si siguranta s-a intamplat deja in cadrul mega proiectului Daimler Trucks – Mercedes-Benz Future Trucks 2025, camionul viitorului de maine.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

Follow #infotrucker