Daimler va fi prezent în cadrul târgului Bauma 2019 din Munchen

Daimler va fi prezent în cadrul târgului Bauma 2019 din Munchen
Pe o suprafața de 2.700 de metri pătrați, Daimler va prezenta sub sloganul "Trucks @ Work", cele mai noi modele destinate transportului în construcții și lucru în șantier.

Daimler va fi prezent la Bauma 2019 cu mărcile Mercedes-Benz și Fuso, iar în standul nemților, clienții vor putea admira utilitare ușoare și medii, dar și camioane pentru șantier sau autotractoarele de transport greu, acestea din urmă fiind dezvoltate special pentru diverse activități de construcție.

Daimler va fi prezent în cadrul târgului Bauma 2019 din Munchen

În total, în cadrul standului Daimler vor fi prezente 22 de vehicule, dintre care șase utilitare mici, 13 camioane și 3 vehicule dezvoltate special pentru activitățile din construcții.

Cele mai importante premiere pregătite de Daimler sunt noile Actros și Arocs, cele două camioane din segmentul greu urmând să fie în centrul atenției. În cadrul workshop-urilor de la Bauma 2019, clienții vor putea asista la diverse demonstrații ale sistemelor de asistență.

Noul Actros este dispnibil cu următoarele tehnologii moderne: Active Drive Assist, MirrorCam, Active Brake Assist 5 și Predictive Powertrain Control. Noul Mercedes-Benz Atego este disponibil în versiuni de 7.5 și 16 tone și se adresează celor care desfășoară activități în domeniul construcțiilor.

Premierele Daimler la târgul Bauma 2019 din Munchen

Unimog, Zetros și Econic sunt alte trei modele pe care Daimler le expune în cadrul expoziției de la Munchen. Clienții vor putea face cunoștință cu Unimog U216 și U530, dar și cu versiunile U4023 și U5023, ultimele două fiind destinate transportului în off-road a diverselor echipamente necesare șantierelor.

VEZI ȘI: BERGERecotrail 24 LTMn este cea mai ușoară semiremocă de volum de pe piață

Zetros integrează standard un sistem de tracțiune integrală și este oferit în versiuni cu două sau trei axe. Acest camion s-a făcut remarcat în off-road și este perfect pentru aplicațiile miniere. Mercedes-Benz Econic poate fi utilizat cu ușurință în orașe și în zonele industriale.

Premierele Daimler la târgul Bauma 2019 din Munchen

Tot la Bauma 2019, fanii Daimler vor face cunoștință cu noile Citan, Vito, Sprinter și Clasa X. Marea noutate o constitutie prezentața noii generații Sprinter, restul modelelor fiind disponibile în gamă de un timp îndelungat.

Fuso Canter este ultima premieră a nemților. Cu o masă totală maximă admisă cuprinsă între 3.5 și 8.55 tone, Fuso Canter este poziționat sub Atego și iese în evidență prin manevrabilitate și robustețe.

Toate modele Daimler vor fi studiate de aproape de echipa infotrucker.ro la Bauma 2019, de unde vom transmite live pe Facebook și Youtube.

Follow #infotrucker