Dakar2015: Rușii de la Kamaz au început atacul

Dakar2015: Rușii de la Kamaz au început atacul

Dezamăgiți de rezultatele obținute după prima zi de Dakar pe traseul Buenos Aires – Villa Carlos Paz, rușii de la Kamaz au început ziua a doua mai hotărâți. Pe o rută diferită față de cea a motocicletelor, quad-urilor și mașinilor primele camioane au ajuns în punctul de control 2.

Eduard Nikolaev, câștigător în 2013 și al treilea în ierarhia de anul trecut, s-a prezentat la startul celei de-a doua etape din Dakar desfășurată pe traseul Villa Carlos Paz – San Juan, hotărât să răstoarne rezultatul obținut în prima zi de concurs, un dezamăgitor loc șapte. Astfel, la jumătatea traseului dintre Villa Carlos Paz și San Juan, Nikolaev avea un avans de 14 secunde față de următorul său, bielorusul Siarhei Viazovich de pe MAZ. Yakovlev Nikolaev a terminat a doua zi de Dakar pe prima poziție la 46 de secunde de Viazovich și la 49 de secunde de colegul său de echipa Balyaev Mardeev.

Dakar2015: Rușii de la Kamaz au început atacul

După victoria de etapă obținută de rus și penalizarea de un minut primită de olandezul Stacey de pe IVECO, clasamentul general după două etape arată astfel:

1. Nikolaev (RUS) – KAMAZ – 05:06:31
2. Stacey (NLD) – IVECO – 05:07:11
3. Mardeev (RUS) – KAMAZ – 05:07:16

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.