ȘtiriTop News

Condamnat pentru utilizarea unei licențe comunitare false în Danemarca

Luni, 20 septembrie, proprietarul unei companii de transport din Zeelanda a fost condamnat de Tribunalul din Kolding la 50 de zile de închisoare condiționată și plata unei amenzi de 70.000 de coroane daneze, pentru utilizarea unei licențe comunitare false.

Deși bărbatul în vârstă de 41 de ani nu și-a recunoscut fapta, instanța a constatat pe baza unor mărturii că în primăvara anului 2019 acesta a folosit o licență comunitară de transport falsă prin intermediul căreia a închiriat camioane pentru a efectua transport rutier de mărfuri.

Condamnat pentru utilizarea unei licențe comunitare false în Danemarca

„Datorită timpului scurs de la faptă și a situației personale a condamnatului, pedeapsa a fost condiționată”, explică procurorul special, Pernille Moesborg.

VEZI ȘI: Test noua generație DAF: Spațiu imens, preț pe măsură

De asemenea, bărbatul a primit o amendă de 70.000 de coroane daneze pentru că a emis facturi externe în contul serviciului de transport efectuat, însă fără a deține o licență comunitară valabilă în perioada 8 mai 2019 – 4 iunie 2019.

În plus, acesta a primit un avertisment conform legii migrației – doar legătura sa cu Danemarca a făcut să nu fie deportat, iar licența comunitară de transport i-a fost confiscată.

Din aceeași categorie...

Back to top button