ParcariTop News

Danemarca: Noi locuri de parcare pentru camioane

În două locuri de odihnă din Iutlanda, direcția de drumuri din Danemarca a amenajat un total 32 de noi locuri de parcare pentru camioane.

Din cele 32 de noi locuri de parcare 20 au fost create la popasul Nørremark, situat în direcția nord pe E45 între Hedensted și Horsens, iar două dintre aceste locuri de parcare sunt foarte lungi, astfel încât aici pot opri și camioane cu trailere modulare.

Danemarca: Noi locuri de parcare pentru camioane

Celelalte 12 locuri sunt situate în zona de odihnă Harte Nord, care se află în direcția vest pe E20, la vest de Kolding.

Ca parte a „Planului de infrastructură 2035”, au fost desemnate noi zone de odihnă, unde capacitatea va fi extinsă cu mai multe locuri de parcare pentru camioane și alte vehicule mari.

VEZI ȘI: Din 684 de zone de odihnă evaluate de ACE, doar una a primit calificativ maxim

Prima a fost gata în iunie 2022, când zona de odihnă Løgum Vest a primit 17 noi locuri de parcare de mari dimensiuni. Iar acum, popasurile Nørremark și Harte Nord au primit, de asemenea, mai multe locuri pentru camioane.

Anul viitor, șoferii de camion vor avea mai multe locuri de parcare în alte două zone de odihnă din Iutlanda, două în Funen și două în Zealand.

Din aceeași categorie...

Back to top button