ȘtiriTop News

Danemarca: Peste 170 de vehicule grele verificate în zonele de odihnă Ustrup V și Ustrup Ø

Peste 170 de vehicule grele au fost verificate de poliția din Danemarca în zonele de odihnă Ustrup Vest și Ustrup Est, precum și pe drumurile din apropiere.

Miercuri, 20 septembrie, mai multe vehicule grele au fost inspectate de poliția din Danemarca și de alte autorități în zonele de odihnă Ustrup Vest și Ustrup Est, în apropiere de Haderslev, precum și pe drumurile din apropiere.

Danemarca: Peste 170 de vehicule grele verificate în zonele de odihnă Ustrup V și Ustrup Ø

În cadrul acțiunii de control a participat și o unitate de control pentru vehicule grele a poliției germane, care a dorit să asiste la modul în care poliția daneză a abordat această acțiune.

În total, au fost verificate 178 de vehicule grele. Au fost întocmite procese verbale pentru 65 de vehicule grele/șoferi, dintre care 49 erau străini. Mai mulți dintre aceștia au fost acuzați pentru diverse infracțiuni.

VEZI ȘI: Germania: Jumătate din camioanele verificate n-au mai putut să-și continue călătoria

Cele mai frecvente încălcări constatate în timpul controalelor au fost legate de erori/defecțiuni ale autovehiculului, neplata taxei de utilizare a drumurilor, încălcarea regulamentului privind timpul de conducere/perioada de odihnă, încălcări ale regulamentului privind transportul de animale și lipsa autorizațiilor pentru transportul de mărfuri.

control danemarca vehicule grele de marfa

De asemenea, au fost depistate și un număr mic de cazuri de manipulare, lipsa înregistrării în sistemul IMI, încălcări ale legislației ADR și pentru transportul de deșeuri. Opt vehicule au primit un aviz de inspecție după ce au fost găsite defecțiuni pe standul de testare a frânelor. Trei dintre acestea au fost atât de grave încât polițiștii au retras pe loc plăcuțele de înmatriculare.

În timpul controlului efectuat pe unul dintre drumurile învecinate, a fost depistată o infracțiune privind circulația unui ansamblu agabaritic în afara rețelei de drumuri autorizată.

Din aceeași categorie...

Back to top button