Camioane

Darzal Komerc din Serbia operează 30 de camioane Scania CNG

Compania de transport Darzal Komerc din Serbia efectuează transport de pulberi de ciment cu 30 de camioane Scania CNG, pe care le alimentează de la propria stație de alimentare.

În Beočin, o regiune din apropierea celui de-al doilea oraș ca mărime din Serbia, Novi Sad, camioanele alimentate cu CNG au devenit un lucru obișnuit, deoarece au avantajul de a fi mai economice și ecologice.

Darzal Komerc din Serbia operează 30 de camioane Scania CNG

Zoran Rajak este proprietarul companiei de transport Darzal Komerc din Beočin, care are un parc auto format din 65 de camioane, din care 30 sunt Scania CNG.

Acestea sunt utilizate de companie în transportul pulberilor de ciment, pe care le încarcă de undeva din apropierea Dunării și le descarcî pe lângă granița cu Croația.

Rajak spune că a început tranziția către camioane echipate cu motoare cu CNG în urmă doi ani. În viitorul apropiat, acesta își dorește ca toată flota sa să fie alcătuită din astfel de camioane.

VEZI ȘI: Hyundai a finalizat cu succes primul test cu camioane conectate în pluton

„Am ales să investesc în camioane cu motoare cu CNG atât din motive economice, cât și din motive care țin de mediul înconjurător. Planul nostru este să creștem numărul acestui tip de vehicule până vom avea o flotă formată doar din camioane cu motoare cu CNG”, a declarat Zoran Rajak.

Pentru ca afacerea să funcționeze fără întreruperi, Darzal Komerc și-a construit propria stație de alimentare cu CNG. Aici pot fi încărcate simultan până la patru camioane, iar acest lucru scade considerabil timpii de lucru.

Din aceeași categorie...

Back to top button