Trailer

Datele Thermo King disponibile în platforma telematică Cargofleet 3

Datele în timp real de la agregatele de frig Thermo King și axa electrificată BPW ePower vor fi disponibile în platforma telematică Cargofleet 3.

Thermo King, BPW și idem telematics au convenit asupra unui schimb comun privind datele telematice. Scopul colaborării este de a oferi clienților transparență complet integrată și informații despre datele privind sistemele de refrigerare ale tractoarelor și remorcilor pe platforma preferată.

Prin parteneriatul cu experți în domeniile lor, Thermo King oferă o viziune holistică asupra operațiunilor cu semiremorci frigorifice.

„Considerăm că agregatele noastre sunt inima transportului frigorific și dorim să le oferim clienților noștri instrumentele necesare pentru a-și optimiza operațiunile prin utilizarea platformei integrate preferate de Thermo King și completarea sistemului TracKing”, spune Isil Dedeoglu, vicepreședinte al Thermo King pentru servicii și piața secundară pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

În mod specific, soluția TracKing e-Vision de la Thermo King oferă informații despre performanța sistemului AxlePower în combinație cu agregatul de frig Thermo King, precum și despre sistemele EBS și TPMS ale semiremorcii. AxlePower combină axa electrificată BPW ePower cu agregatul de frig Thermo King și cu tehnologia de gestionare a energiei.

VEZI ȘI: Ecoled III, cea mai nouă lampă spate pentru semiremorci de la Aspöck

Sistemul furnizează energia electrică necesară pentru funcționarea agregatului de frig prin conversia energiei recuperate de axa semiremorcii la frânare și la coborârea unei rampe.

„Suntem încântați să colaborăm cu Thermo King pentru a ne asigura că sistemul nostru Cargofleet 3 oferă, de asemenea, acces fără probleme la datele de refrigerare ale agregatelor Thermo King. În acest fel, creăm noi oportunități pentru un management transparent și ușor de utilizat al transporturilor, în special pentru companiile de transport care doresc să își digitalizeze întregul lanț frigorific”, spune Jens Zeller, director general al idem telematics GmbH.

De asemenea, utilizatorii platformei Cargofleet 3 de la idem telematics au acces la toate agregatele de frig  Thermo King și la datele de performanță ale sistemului AxlePower.

Din aceeași categorie...

Back to top button