AnvelopeȘtiri

Dayton s-a relansat în segmentul anvelopelor de camion

Dayton a decis să revoluționeze segmentul de anvelope pentru camioane la preț redus lansând o nouă gamă de anvelope de calitate şi rentabile, care vor fi disponibile pe piață începând cu luna septembrie.

Promițând „performanță absolută la cel mai bun preț”, gama  Dayton de anvelope pentru camioane se caracterizează prin calitatea garantată de grupul Bridgestone. Mai mult, spre deosebire de anumite produse direct concurente, anvelopele Dayton de direcție, tracțiune şi trailer sunt reșapabile, ceea ce le face mai rentabile pe termen lung!

Calitate europeană
Fabricate în Europa şi susținute de experiența şi expertiza Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope la nivel mondial, gama Dayton livrează calitatea constantă de care au nevoie conducătorii auto şi managerii flotelor pentru a-şi îndeplini sarcinile eficient şi în siguranță! La acest lucru ne referim prin „performanță absolută”.

Dayton s-a relansat în segmentul anvelopelor de camion

Utilizând tehnicile de fabricare avansate concepute de Bridgestone şi baza logistică a unui producător de anvelope experimentat, Dayton garantează reducerea costurilor de producție livrând în același timp calitate europeană la un preț comparabil cu majoritatea produselor de import din aceeași gamă. Cu o diferență notabilă: spre deosebire de anumite alternative cu preț redus, anvelopele Dayton pentru camioane sunt reșapabile, generând astfel valoare adăugată din perspectiva carcasei şi prelungind viața anvelopelor!

Dayton are deosebita onoare de a anunța lansarea a trei anvelope reprezentative pentru segmentul camioane: anvelopele de direcție D500S, anvelopele de tracțiune D600D şi anvelopele de trailer D400T. Cele trei produse se completează reciproc pentru a oferi clienților şi operatorilor care pun accentul pe preț performanța de care au nevoie pentru a-şi îndeplini sarcinile.

Pentru axa directoare
Anvelopele de direcție Dayton D500S prezintă toate avantajele necesare pentru a sprijini activitatea operatorilor de transport, contribuind la generarea profitului. Conducătorii vor aprecia banda de rulare ușor de manevrat şi cu zgomot redus, în vreme ce ejectoarele de piatră integrate şi rezistența la uzură neregulată extind viața anvelopei. Totodată, datorită posibilității de reșapare, carcasele de bună calitate vor putea fi folosite de mai multe ori!

Pentru axa tractoare
Anvelopele de tracțiune Dayton D600D sunt concepute pentru a fi manevrate ușor în condiții de carosabil umed, asigură aderența necesară oferindu-le conducătorilor o călătorie în siguranță şi confortabilă. Marcajele M+S şi 3-Mountain Peaks Alpine garantează performanța în orice sezon, chiar şi pe zăpadă. Mai mult, carcasele sunt dure pentru a extinde perioada de utilizare, chiar şi după reșapare! Dayton D500S şi D600D vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2015 la dimensiunea 315/80 R22.5, în combinație cu anvelopele de trailer D400T la dimensiunea 385/65 R22.5. Gama va fi extinsă în luna februarie 2016 prin includerea produselor D500S şi D600D la dimensiuni de 296/80 R22.5 şi 315/70 R22.5, cuprinzând astfel cele mai utilizate dimensiuni de anvelope pentru camioane.

Clienții Dayton pot profita de expertiza şi know-how-ul oferit de Bridgestone Partner, rețeaua independentă de dealeri de anvelope pentru camioane şi furnizori exclusivi de anvelope Dayton pentru camioane din Europa.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button