DB Schenker a reluat transportul terestru către și din Marea Britanie

DB Schenker a reluat transportul terestru către și din Marea Britanie
Furnizorul german de transport și logistică DB Schenker a reluat transportul terestru de mărfuri către și din Marea Britanie, dar cu anumite condiții.

Pe 21 ianuarie, DB Schenker a anunțat că a reluat transportul terestru de mărfuri către și din Marea Britanie, suspendat pe 13 ianuarie, din cauza noile proceduri vamale, care au blocat la frontiera cu Uniunea Europeană un număr mare de expedieri și au pus o presiune prea mare pe personalul său din Marea Britanie.

DB Schenker a reluat transportul terestru către și din Marea Britanie

Totuși, compania specifică că ”expedierile către și din Marea Britanie vor fi acceptate și colectate numai dacă documentele minime necesare pentru exportator și importator sunt corecte”.

”Reluarea serviciului de transport terestru este posibilă prin strânsa colaborare cu partenerii noștri comerciali și industriali pentru colectarea contctelor de la un capăt la altul și a informațiilor vamale, esențial pentru vămuirea”, spune Cyrille Bonjean, șeful DB Schenker pentru transport terestru în Europa.

Pentru a facilita finalizarea noilor proceduri vamale, DB Schenker furnizează documentația care descrie informațiile minime necesare care trebuie să însoțească fiecare transport către Marea Britanie.

VEZI ȘI: Transportatorii austrieci critică noile măsuri impuse la intrare în Germania

Într-o notă trimisă clienților săi, transportatorul german încurajează clienții UE să-și sfătuiască importatorii din Marea Britanie ”să se angajeze pe deplin în procesele de import necesare pentru a facilita și a accelera vămuirea expedierilor lor”.

Follow #infotrucker