Știri

DB Schenker opereaza flota de camioane a echipei Mercedes AMG Petronas F1

DB Schenker, unul din liderii europeni in materie de servicii de transport si logistica, a fost ales de catre Mercedes AMG Petronas F1 (echipa campioana in sezonul recent incheiat de Formula 1) pentru a-i furniza servicii de logistica pana la finalul anului 2018. In baza contractului semnat recent in Brackley (UK), DB Schenker va opera cele cinci noi camioane Mercedes-Benz Actros Euro VI si va furniza suport logistic echipei germane in cadrul curselor europene, testelor si evenimente de promovare.

Camioanele de curse sunt cinci cap-tractoare Mercedes-Benz Actros 1845 LS cu cabina GigaSpace vopsita in emblematica culoarea argintie. In urmatorii patru ani, cele cinci camioane vor fi folosite pentru transportul monopostrurilor de Formula 1 ale echipei Mercedes AMG Petronas. In plus, compania DB Schenker a achizitionat si o flota de camioane MB Actros 1845 LS NRL cu cabina Big Space ce vor fi folosite in logistica generala de transport a echipa de curse.

DB Schenker opereaza flota de camioane a echipei Mercedes AMG Petronas F1

Vehiculele dispun de o multitudine de functii de confort si siguranta, precum aer conditionat auxiliar, Economy Package si Top Safety Package. Acest pachet include sistemul de siguranta, Active Brake Assist 3, brevetat de Mercedes-Benz, sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare, constrolul stabilitatii si Proximity Control Assist cu stop-and-go.

Consum extrem de redus de carburant a vehiculului este asigurat de Predictive Powertrain, sistemul care este capabil sa detecteze topografiei drumului inainte cu ajutorul unui senzor GPS, si astfel sa transmita date cutiei de viteze pentru a obtine un maximum de performanta in timpul rularii.

Cheile noilor camioane Mercedes-Benz Actros au fost inmanate in mod simbolic in cadrul unui eveniment de Ulrich Bastert, Head of Sales and Marketing Mercedes-Benz Trucks, responsabilului pentru transport aerian, expozitii si transporturi speciale, Jochen Müller, Schenker Deutschland AG Board Member.

Din aceeași categorie...

Back to top button