Logistica

DB Schenker România a inaugurat terminalul de cross-dock din Jucu

DB Schenker România a deschis oficial o nouă facilitate destinată operațiunilor de cross-dock, în localitatea Jucu, la 15 km de Cluj-Napoca.

Ceremonia de inaugurare, care a avut loc în data de 11 mai, a fost deschisă de către viceprimarul orașului Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru, și a continuat cu discursurile susținute de Albin Budinsky, CEO-ul DB Schenker în România, și de Andrei Timofte, CEO-ul companiei Transilvania Construcții, dezvoltatorul terminalului.

DB Schenker România a inaugurat terminalul de cross-dock din Jucu

Cu o suprafață totală de 2.330 mp, noul terminal de cross-dock din TRC Park Cluj va contribui semnificativ la optimizarea operațiunilor de distribuție pe care compania le desfășoară la nivel național. Acesta ocupă al doilea loc în ceea ce privește suprafața de cross-dock operată de DB Schenker în România, imediat după terminalul de lângă București, din Bolintin-Deal. De asemenea, este cea de-a doua facilitate deținută de DB Schenker în județul Cluj, prima fiind un terminal de logistică de 7.000 mp, situat în același parc industrial.

Printre cele mai importante dotări de care dispune noul terminal DB Schenker se numără spațiile și birourile de clasă A, locurile de parcare pentru camioane, stațiile de încărcare pentru mașini electrice, sistemul de iluminat LED, soluțiile HVAC și sistemul avansat de securitate CCTV.

VEZI ȘI: Diageo își extinde depozitul de la Timișoara

”Pe măsură ce portofoliul nostru de clienți din Regiunea Vest se extinde, cresc și eforturile noastre de a asigura agilitate și flexibilitate pentru lanțurile de aprovizionare ale partenerilor noștri din diferite industrii. Acum, cu un terminal regional dedicat operațiunilor de cross-dock, avem o capacitate și mai mare de a răspunde unor nevoi esențiale precum rapiditatea livrărilor, siguranța mărfurilor sau reducerea costurilor. Împreună cu Transilvania Construcții, am proiectat și implementat soluții de înaltă performanță la nivelul securității, sustenabilității, siguranței muncii și nu numai”, a afirmat Albin Budinsky, CEO al DB Schenker România.

Din aceeași categorie...

Back to top button