Știri

De 1 iunie, TAROM invita copiii la prima lectie de zbor

Compania TAROM anunta o serie de 5 zboruri speciale in luna iunie si inceputul lunii iulie, cu plecare din Bucuresti si retur in Bucuresti, dupa 45 de minute. Primul dintre acestea va avea loc de Ziua copiilor, pe 1 iunie, si este destinat celor mici.

De ziua lor, cei mici vor putea urca la bordul unei aeronave TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunostinta cu personalul navigant, piloti si insotitori de bord, si pentru a vizita cabina pilotilor, unde acestia le vor explica, pe intelesul lor, ce inseamna sa pilotezi un avion. Vor afla cum arata si cum functioneaza aparatura de bord, iar la plecare vor primi surprize care sa le aminteasca de aceasta experienta.

De 1 iunie, TAROM invita copiii la prima lectie de zbor

Pot participa la zbor copii cu varste intre 2 ani impliniti si 12 ani neimpliniti in ziua efectuarii cursei, fiecare copil trebuind sa calatoreasca insotit de un adult. Tariful promotional de 1 iunie este de 10 RON/copil. Copiii cu varste intre 12 ani impliniti si 18 ani vor plati bilet de adult, cu o valoare de 200 RON, insa nu pot insoti copiii mai mici de 12 ani. Aeronavele vor fi configurate cu o singura clasa de calatorie – economic.

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv din Agentia TAROM Piata Victoriei (Strada Buzesti, Piata Victoriei, numarul 59) pana in ziua premergatoare cursei, iar in ziua cursei vor putea fi cumparate numai de la Biroul Ticketing TAROM (Aeroportul International Henri Coanda, Terminalul Plecari Internationale, parter). Avionul va decola la orele 12.00, iar pasagerii trebuie sa se prezinte la check-in cu doua ore inainte de decolare.

Urmatoarele lectii de zbor TAROM vor avea loc in datele de 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie si 9 iulie. Pentru aceste zboruri tariful pentru copii cu varste intre 2 ani impliniti si 12 ani neimpliniti in ziua efectuarii cursei va fi de 100 RON, iar celelalte conditii raman neschimbate.

Din aceeași categorie...

Back to top button