Camioane

De 8 martie, MAN devine WoMAN

De 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, MAN aduce un tribut tuturor șoferițelor, arborând logoul WoMAN pe un model TGX și pe autocarul echipei de fotbal Bayern Munchen.

MAN Truck & Bus folosește ziua de 8 martie ca o ocazie de a aduce un omagiu tuturor femeilor șofer și din industria de logistică pentru munca lor. Șoferii sunt mereu în centrul atenției MAN, dar cu ocazia Zilei Femeii, MAN se concentrează pe campanii dedicate șoferițelor.

De 8 martie, MAN devine WoMAN

Cel mai vizibil exemplu este redenumirea unui camion din noua generație TGX și a autocarului echipei de fotbal Bayern Munchen din MAN în WOMAN. Noul Woman TGX a fost scos la tombolă în cadrul Comunității Mondiale de Șoferi MAN și va fi condus pentru o perioadă de o femeie.

VEZI ȘI: MAN TGX Individual Lion S, camionul “alfa” al bavarezilor de la MAN

Julia Beitler a dezvăluit câteva dintre secretele vieții de șoferiță într-un material apărut pe canalul de YouTube al MAN. Campania este întregită de diverse concursuri, în care premiile sunt cursuri de perfecționare MAN.

”De 8 Martie, MAN vrea să își exprime aprecierea pentru toate colegele noastre”, a declarat Göran Nyberg, membru al consiliului executiv responsabil pentru vânzări și marketing al MAN Truck & Bus SE.

De 8 martie, MAN devine WOMAN

Din aceeași categorie...

Back to top button