De acum, platforma TruckOn de la Continental are și o funcție de plată integrată

De acum, platforma TruckOn de la Continental are și o funcție de plată integrată
Continental deține platforma TruckOn, un sistem unde proprietarii de flote de autocamioane pot face rezervări în diferite ateliere dincolo de frontierele naționale.

Acum, oficialii Continental au anunțat că platforma TruckOn a primit și o funcție de plată integrată. Aceasta oferă beneficii atât atelierelor de reparații, cât și operatorilor de flotă.

De acum, platforma TruckOn de la Continental are și o funcție de plată integrată

Datorită noii caracteristici, suma datorată pentru serviciul rezervat va fi blocată pe cardul de credit imediat după apăsarea butonului „Rezervă”, urmând ca suma să fie retrasă din cont după efectuarea operațiunilor.

Așa cum este normal, serviciul va fi disponibil pentru serviciile de service cu prețuri fixe, cum ar fi testarea tahografului.

„Punem accentul pe securitatea plăților, element care a devenit esențial pe platforma TruckOn. Cu această funcție de plată integrată am făcut un prim pas important și vom continua să extindem funcția pe parcursul anului”, a declarat unul dintre oficialii Continental.

Pentru o mică taxă, atelierele de reparații vor putea adăuga o funcție de plată pe profilul lor de TruckOn. Administratorii de flote vor putea accesa portalul și vor putea plăti cu ușurință pentru operațiunile cu preț fix.

VEZI ȘI: Fiat Professional a făcut publice primele informații despre viitorul Ducato Electric

Pentru a-i scuti de timpul pierdut introducerii datelor necesare, sistemul este capabil să stocheze informațiile cardurilor de credit.

În momentul în care un administrator de flotă rezervă un serviciu cu preț fix, suma datorată va fi blocată. După terminarea operațiunii, taxa va fi debitată, iar clientul va primi factura și documentația necesară. În cazul în care clientul anulează comanda, suma de pe cardul de credit va fi eliberată imediat.

Pe viitor, Continental anunță că va oferi acest serviciu de plată integrată și pentru operațiunile cu preț variabil.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.