De acum, poți retrage numerar din orice stație proprie Rompetrol

Cashback, serviciul prin care poți retrage numerar în unele stații Rompetrol
Rompetrol, divizia de retail a Grupului KMG International în România, anunță că a lansat serviciul CashBack, prin care poți retrage numerar în cele 156 de stații proprii din România.

Rompetrol a lansat un nou serviciu dedicat persoanelor fizice, prin care acestea au posibilitatea de a retragere numerar cu 0% comision, din orice stație de carburant proprie Rompetrol. Serviciul CashBack (retragere numerar la comerciant) este disponibil la orice oră.

De acum, poți retrage numerar din orice stație proprie Rompetrol

Acesta permite retragerea în numerar din cardul bancar personal de debit sau credit a unei sume de maximum 200 lei/tranzacție împreună cu o operațiune de plată la dispozitivele POS ale statiei. Suma și retragerile de numerar pot fi influențate de disponibilul din casa de marcat a statiei la momentul respectiv.

Compania nu percepe comision pentru aceste tranzacții, dar numărul de retrageri permise zilnic și eventualele costuri/taxe adiționale sunt generate strict de instituţia de credit emitentă a instrumentului de plată electronică.

Clientii pot folosi în prezent acest serviciu în toate cele 156 de stații de carburant proprii Rompetrol, compania fiind primul jucător din domeniul Oil & Gas și una dintre primele companii nebancare din România care lansează la nivel național serviciul de retragere numerar. Serviciul Cashback nu este disponibil și în stațiile Partener Rompetrol sau Rompetrol Expres.

Compania a inițiat în luna martie un proiect pilot în stațiile proprii din București, Ilfov și Giurgiu, iar în baza numărului de tranzacții și a feedback-ului primit din partea clienților a decis extinderea rapidă a serviciului la nivelul întregii sale rețele de benzinării proprii.

VEZI ȘI: Olandezii de la DAF au lansat ediția specială XF Unity Edition

Indiferent dacă aceșția fac o alimentare cu combustibil sau achiziționează produse din magazine, noua facilitate le permite să economisească timp și carburant până la un bancomat.

Cadrul legal pentru oferirea acestui serviciu se regășește în Legea 191/2018, o actualizare a OUG 193/2002 cu modificările ulterioare, privind introducerea sistemelor moderne de plată.

Rompetrol Downstream operează în plan local o rețea de distribuție carburanți formată din 988 de puncte de comercializare (stații proprii – Rompetrol, stații Partener Rompetrol, stații Rompetrol Expres, stații mobile – baze interne de 9 și 20 metri cubi), 6 depozite (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Șimleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești), peste 200 staţii GPL auto și circa 7.000 de puncte butelii. Carburantii comercializați sunt produși de rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare unitate de profil din România și una dintre cele mai moderne și complexe din regiunea Mării Negre.

Follow #infotrucker