MagazinȘtiri

De ce Scania? O serie de povești cu și despre compania suedeză

Scania face istorie de 125 de ani prin intermediul produselor si serviciilor pe care le oferă clientilor si soferilor care le folosesc, dar și cu ajutorul tuturor angajatilor si colaboratorilor din toată lume.

Iar suedezii susțin că ăsta este doar începutul. Proiectul De ce Scania? (#WESTORY2016) reprezintă o serie de povești despre clienți, produse, servicii, angajați și nu numai.

Filmele vor fi disponibile atât pe canalul oficial de Youtube al Scania Group cât și cel al Scania România. Astfel, de două ori pe lună vor putea fi urmărite poveștile și evoluția mărcii suedeze împreună cu mărturiile celor care folosesc produsele și serviciile Scania din lume și din România.

De ce Scania? O serie de povești cu și despre compania suedeză

Videoclipul care marchează startul proiectului De ce Scania? este despre istoria Scania și are loc la #OficiulPoștal din Suedia.

Puteți face o călătorie în trecut pentru a-i întâlni pe o parte dintre cei care au contribuit la evoluția Scania. În episodul următor Scania România vă va purta în vestul României. Să fie vorba de Ost Transport?

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button