Știri

Dispozitivul Telepass EU devine interoprerabil și în Austria

De la 1 februarie 2017, Telepass, primul dispozitiv de taxare electronică pentru vehiculele din Europa, devine interoperabil în Austria.

Serviciul Telepas a devenit interoperabil în Austria și va fi extins începând cu 2018 în Germania și alte țări, acoperind aproximativ 64.000 km de drumuri naționale și autostrăzi din Europa.

Dispozitivul Telepass EU devine interoprerabil și în Austria

De la 1 februarie 2017, noul dispozitiv interoperabil Telepass UE, dedicat vehiculelor grele de peste 3.5 tone, va fi compatibil cu sistemul GO de taxare al autostrăzilor din Austria, administrat de Asfinag.

Grație singurul dispozitiv interoperabil activ în Italia, Franța, Spania, Portugalia, Belgia (Tunelul Liefkenschoek) și Polonia de-a lungul autostrăzii A4 Katowize-Krakow, Telepass și-a consolidat poziția în domeniul transportului internațional, dobândind o cotă semnificativă de piață. De asemenea, Telepass devine primul furnizor de astfel de servicii care intră pe piața europeană pentru a asigura interoperabilitatea partenerilor săi și un standard ridicat de servicii de intermediere a plății electronice a taxei de drum.

Telepass, are susținerea certificării EETS (European Electronic Toll Service Provider) și este puternic angajat într-o strategie de dezvoltare a unui sistem, în scopul de a oferi noi servicii de plată în toată Europa.

VEZI ȘI: Edenred și-a majorat participația în cadrul Union Tank Eckstein (UTA)

Telepass și-a propus să ofere clienților săi o experiență de călătorie confortabilă și fără bariere. În acest sens, în 2018, Telepass a anunțat prin vocea CEO-ului său că va extinde serviciul actual de plată electronică a taxei de drum cu includerea unor servicii suplimentare precum Viapass (Belgia), LKW Maut (Germania) și extinderea ViaToll (Polonia), astfel încât, acest servicu să acopere peste 64.000 km de drumuri și autostrăzi din Europa.

Mai mult decât atât, pentru o călătorie sigură și confortabilă a conducătorilor auto, Telepass vine cu servicii noi cu valoare adăugată, care să permită controlul vehiculelor printr-un sistem de geolocalizare în timp real, gestionarea parcului auto cu calcularea costurilor (taxele de trecere, combustibil etc.).

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button