Știri

De Rooy și Iveco victorioși în a patra etapă de Dakar Rally

Pilotul și șeful echipei Petronas De Rooy Iveco, Gerard de Rooy, a marcat primul triumf la categoria camioane la volanul camionului Iveco Powerstar, în a patra etapă a celui mai dificil rally-raid din lume.

În prima zi de la începerea Dakar Rally în care vremea nu a mai complicat lucrurile, echipa Petronas De Rooy Iveco a demonstrat potențialul său pe drumurile Argentina, cu o victorie în a patra etapă, Jujuy – Jujuy, desfășurată pe distanța a 419 km.

Aflat la volanul camionului Iveco Powerstar cu numărul de concurs 501, olandezul Gerard De Rooy s-a clasat în fața lui Pieter Versluis (EVM Rally Team) și a lui Hans Stacey (EVM Rally Team), profitând pe deplin în ultima parte a specialei, apăsând la podea accelerația pe finalul acesteia. Un alt camion Iveco Powerstar, număr de concurs 514, condus de pilotul argentinian Federico Villagra, a terminat pe locul 4, la doar 1:46 minute în spatele lui De Rooy.

De Rooy și Iveco victorioși în a patra etapă de Dakar Rally

Ales Loprais și Ton van Genugten au reușit să se claseze și ei în primii zece, clasându-se pe locul 8 la 5:26 de minute respectiv locul 10 la 6:08 de minute în spatele lui De Rooy. Aceste clasări îi mențin pe cei doi piloți în top 10 în clasamentul general al Dakar Rally 2016.

VEZI ȘI: Petronas De Rooy Iveco pe podiumul Dakar Rally după 3 etape

Pep Vila, experimentatul pilot spaniol, a terminat speciala de ieri pe a 13 poziție. Vila se află în prezent pe locul 14 la general, cu mai mult de o jumătate de oră în spatele liderului.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button