Știri

De Rooy va transporta 900 de camioane militare DAF în Belgia

Compania olandeză De Rooy va transporta cele 900 de camioane militare DAF pentru armata belgiană, de la fabrica Tatra din Cehia.

În primăvara lui 2021, armata belgiană a comandat 879 de camioane militare DAF CF, în versiuni 4×4 și 8×8. Spre sfârșitul anului 2021, comanda a fost suplimentată cu alte 9 autotractoare DAF CF Military 8×8, ce vor tracta trailere extensibile cu 3 axe de la Broshuis.

Pentru camioanele sale militare, DAF colaborează cu renumitul producător ceh Tatra. În luna octombrie, primele camioane au părăsit fabrica din Cehia cu destinația Belgia.

Acesta este doar începutul: în următorii doi ani, De Rooy va transporta toate cele aproape 900 de camioane militare DAF între cele două țări. Pentru acest contract, De Rooy a dezvoltat remorci speciale, folosite pentru transportul camioanelor militare.

VEZI ȘI: Toate camioanele DAF de nouă generație au tarife mai mici pentru taxa de drum din Germania

În acest timp, vehiculele De Rooy nu doar că vor colecta camioanele militare din Cehia, dar vor duce și marfă către această țară.

Printre mărfurile transportate se vor afla inclusiv cabine DAF produse la fabrica din Westerlo pentru producătorul ceh de camioane Tatra.

Din aceeași categorie...

Back to top button