Goodyear introduce noi modele de anvelope de camion

Goodyear introduce noi modele de anvelope de camion

Goodyear își extinde portofoliul de mărci și anvelope de camion cu introducerea anvelopelor de camion Debica chiar de la începutul acestui an.

Noua gamă de produse Debica va cuprinde două linii de anvelope de camion: Debica DR pentru utilizarea on-road și Debica DMS pentru aplicații în servicii mixte. Anvelopele de camion Debica sunt o alternativă atractivă pentru flotele sensibile la preț, oferind o performanță echilibrată cu o calitate demonstrată. Noua marcă de anvelope de camion va fi disponibilă exclusiv în cele peste 2000 de centre din rețeaua trans-europeană TruckForce.

Noua anvelopă de camion Debica din portofoliul Goodyear este proiectată și dezvoltată în Europa și produsă la cele mai înalte standarde de calitate din fabricile Goodyear din Europa și Turcia. Gama de anvelope de camion Debica pentru aplicații on-road cuprinde anvelopele DRS pentru puntea de direcție, anvelopele DRD pentru puntea de tracțiune și anvelopele DRT pentru trailer. Anvelopa Debica DMSS pentru puntea de direcție, anvelopa DMSD pentru puntea de tracțiune și anvelopa DMST pentru trailer din linia de produs destinată aplicațiilor pentru servicii mixte vor fi de asemenea disponibile din această lună. Caracteristicile cheie ale noii game Debica pentru Europa sunt o performanță echilibrată și o construcție robustă, precum și o calitate demonstrată a carcasei, ceea ce dă un nivel ridicat al reșapării. De asemenea, toate anvelopelele Debica sunt marcate cu simbolul M+S care indică faptul că ele respectă cerințele minime impuse de legislația de iarnă în Europa.

Goodyear introduce noi modele de anvelope de camion

[pullquote align=”full” cite=”Benjamin Willot, Director Marketing Anvelope Comerciale la Goodyear Europa, Orientul Mijlociuși Africa” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Adăugarea anvelopelor de camion Debica la portofoliul lor dă posibilitatea partenerilor noștri din lanțul de service TruckForce să ofere o gamă de produs cu o performanță echilibrată și cu o calitate demonstrată clienților centrați pe preț. Această nouă marcă de anvelope de camion va ajuta flotele să reducă costurile operaționale grație performanței bune pe care o are în special în arii precum robustețea și capacitatea de a fi reșapate.[/pullquote]

Anvelope Debica On-Road
Anvelopa pentru puntea de direcție Debica DRS prezintă un profil al benzii de rulare cu o nervură cu elemente dispuse în zig-zag, care au atât o dispunere specială a petei de contact cât și a canelurilor, și este inscripționată M+S. Aceasta are o carcasă robustă și un compus special conceput al benzii de rulare. Din aceste caracteristici rezultă kilometrajul sporit și uzura uniformă. Această anvelopă oferă o aderență în orice condiții, împreună cu durabilitatea, economia de combustibil și capacitatea mare de reșapare.

Anvelopa DVD are un profil al benzii de rulare de tip bloc cu caneluri laterale oferind o pată de contact și forma blocurilor optime. Ca și DRS, aceasta are o carcasă robustă cu un compus special al benzii de rulare și este marcată M+S. Kilometrajul excelent și tracțiunea pe toată durata de viață a anvelopei, emisiile de zgomot reduse, durabilitatea și aderența sunt principalele sale beneficii.

VEZI ȘI: Goodyear rămâne partener oficial al European Truck Racing Championship

Anvelopa pentru trailer DRT are un model al benzii de rulare, cu un compus dovedit al benzii de rulare special conceput pentru a construi un design specific al carcasei. Kilometrajul mare, uzura uniformă și capacitatea mare de reșapare sunt beneficiile oferite de această anvelopă M+S.

Anvelope Debica pentru servicii mixte
Pentru vehiculele pentru servicii mixte precum basculantele, anvelopa pentru axa de direcție, Debica DMSS, prezintă un profil al benzii de rulare cu caneluri adânci și margini în zig-zag. Anvelopa pentru axa de tracțiune DMSD un profil al benzii de rulare deschis, cu caneluri adânci, margini în zig-zag și o nervură centrală lineară. Ambele anvelope poartă însemnul M+S, iar compusul benzii de rulare și carcasa robustă sunt proiectate pentru cele mai grele circumstanțe de mediu pe care le poate întâlni vehiculul atunci când operează atât on cât și off road.

Anvelopa pentru trailer DMST prezintă tehnologia Enhanced Casing și un compus special rezistent la uzură al benzii de rulare. Designul în patru nervuri este caracterizat de blocuri în formă de S, o formă specială a petei de contact și o protecție sporită împotriva penetrării cauciului cu pietre. Această anvelopă marcată M+S oferă un kilometraj mai bun, o protecție mai mare și o rezistență sporită la avarie și tăiere cu pietre, plus o tracțiune excelentă, elemente care sunt esențiale pentru acest tip de utilizare, în special pe teren nepietruit și în condiții de iarnă.

Adăugarea gamei de anvelope de camion Debica și disponibilitatea sa exclusivă în rețeaua frunizorilor de service TruckForce este parte a strategiei Goodyear de a oferi produse de înaltă calitate, soluții inovative și servicii dedicate pentru camioane în lanțul TruckForce. Rețeaua TruckForce cuprinde peste 2000 de furnizori de service, strategic poziționați de-a lungul întregii Europe. În această rețea sunt incluși și parteneri deja bine cunoscuți precum cei din rețelele Vulco și Premio.

Toate anvelopele de camion Debica sunt reșapabile și recanelabile prin vulcanizare după matriță ca produse Next Tread.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker