ParcariȘtiri

Delta Truck Park și On Turtle La Jonquera sunt cele mai bune parcări din 2024

ESPORG a anunțat premiile European Truck Parking of the Year 2024: cele mai bune parcări au fost alese Delta Truck Park Secure Parking (Franța) și On Turtle La Jonquera (Spania).

În categoria parcărilor mari, de peste 50 de locuri, a ieșit învingătoare Delta Truck Park Secure Parking din Dourges, lângă Lille. Parcarea, situată la intersecția A1/E17 cu A21 a fost prima parcarea europeană care a primit un certificat de siguranță TAPA, în 2019.

Parcarea este monitorizată non-stop și este echipată cu un sistem avansat de camere, inclusiv senzori termici pentru detectarea pasagerilor nedoriți.

Delta Truck Park Secure Parking a fost extinsă recent la 213 locuri de parcare. Facilitățile pentru șoferi sunt dușuri și WIFI gratuite, mașini de spălat, restaurant și automate pentru gustări și băuturi.

VEZI ȘI: Spania a publicat a doua listă cu datornici la companii de transport

În categoria parcărilor mai mici, de până la 50 de locuri, On Turtle La Jonquera a fost declarată câștigătoare. Parcarea cu 50 de locuri are inclusiv o instalație filtrare pentru motorină, dar și una de siguranță la realimentare, verificând numărul de înmatriculare al camionului cu cel de pe cardul de carburant.

Pentru șoferi, parcarea dispune de hotel, restaurant, un magazin și un supermarket, dușuri, mașini de spălat și internet gratuit. De asemenea, parcarea este monitorizată non-stop.

Delta Truck Park și On Turtle La Jonquera sunt cele mai bune parcări din 2024

Ambii câștigători dispun de certificare Gold în noul standard pentru parcări din UE. Alte parcări premiate la ediția European Truck Parking of the Year 2024 au fost Truck Etappe Béziers și Truck Arena 31 din sudul Franței, Calsina y Carre din Spania și Truck Park Brescia Est din nordul Italiei.

Din aceeași categorie...

Back to top button